• 20 Απριλίου 2024,

Πρόγραμμα στήριξης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών, πληττόμενων από τον COVID-19

 Πρόγραμμα στήριξης Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών, πληττόμενων από τον COVID-19

Σύμφωνα με τη Πρόσκληση «Ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για Επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων από το Υπουργείο Οικονομικών», υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων και ελεύθερων επαγγελματιών μέσω επιταγής κατάρτισης (voucher) και με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 – Μητάκος Χαράλαμπος, υλοποιεί ανάλογα προγράμματα τηλεκατάρτισης, στα εξής αντικείμενα:

 

  1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
  2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
  3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
  4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά τςη πλέον πρόσφατης περιόδου
  5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές / Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
  6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
  7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
  8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
  9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
  10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές.

 

Το πρόγραμμα βοηθά στην άμεση στήριξη των συμμετεχόντων επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών των κλάδων: Οικονομολόγων / Λογιστών, Μηχανικών, Δικηγόρων, Ιατρών, Εκπαιδευτικών, Ερευνητών και αποσκοπεί στην οικονομική τους ενίσχυση και στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

 

Το πρόγραμμα αφορά 100 ώρες τηλεκατάρτισης και παρέχει συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα  600,00 €. Οι ωφελούμενοι μπορούν να λάβουν με την ολοκλήρωση του προγράμματος μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης του αντικειμένου της κατάρτισης που παρακολούθησαν.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ   https://elearning.yeka.gr

 

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6937 120585 ή στο email mitakos@kav.forthnet.gr και να συμπληρώσετε την παρακάτω Αίτηση Συμμετοχής.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης