cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης 6ου Γυμνασίου Καβάλας – Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καβάλας

 Πρόγραμμα συνεκπαίδευσης 6ου Γυμνασίου Καβάλας – Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καβάλας

Φωτογραφία αρχείου

Για τη σχολική χρονιά 2023-2024, δύο σχολεία, ένα τυπικής εκπαίδευσης, το 6ο Γυμνάσιο Καβάλας, και ένα σχολείο ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καβάλας αποφάσισαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ένα Πρόγραμμα Συνεκπαίδευσης.

Στόχος μας είναι η καλλιέργεια στάσεων αποδοχής της αναπηρίας, της διαφορετικότητας και η ανάπτυξη συμπεριληπτικών πρακτικών στα πλαίσια της σχολικής κοινότητας, αλλά και μακροπρόθεσμα στα πλαίσια της ευρύτερης κοινότητας.

Οι δράσεις που σχεδιάσαμε και ήδη υλοποιούμε πολλές: κοινές εκπαιδευτικές επισκέψεις, δύο σχολικές ημέρες συνεκπαίδευσης, κοινό χριστουγεννιάτικο Bazaar, κοινοί σχολικοί περίπατοι, δημιουργία σποτ κοινωνικής ευαισθητοποίησης, εξ αποστάσεως αλληλεπίδραση των μαθητών μας με ψηφιακά και διαδικτυακά μέσα, κοινές δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, κοινές επιμορφώσεις εκπαιδευτικών κλπ.

Και όλα αυτά μαζί! Ακολουθήστε και γίνετε συμμέτοχοι στις δράσεις μας! Γυρεύουμε πλέον ένα κοινό ποίημα, με ή χωρίς ομοιοκαταληξία. Αρκεί να το γράψουμε μαζί. https://6gym-kaval.kav.sch.gr/synekpaideysi-6oy-gymnasioy-eeeek- kavalas/, https://eeek.kav.sch.gr/.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης