• 5 Μαΐου 2024,

Πρώην αιρετοί και υποψήφιοι στην εκδήλωση Κακουλίδη

 Πρώην αιρετοί και υποψήφιοι στην εκδήλωση Κακουλίδη

Λίγος κόσμος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη δημοτική βιβλιοθήκη. Ο γνωστός συμπολίτης γιατρός και σήμερα συνταξιούχος Σταύρος Κακουλίδης παρουσίασε ποιητική συλλογή και το βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Πολίτες του κόσμου».

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κοινού δεν ήταν μεγάλη ωστόσο η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν ιδιαιτέρως ζεστή. Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα είχαν προσέλθει συνειδητά και άκουσαν τη Σοφία Μαρτίδου, την Εύη Καρατζά Μαρμαρέλη και τον Χρυσόστομο Κεβρεκάκη να αναλύουν το έργο του συγγραφέα.

Ο Σταύρος Κακουλίδης είναι συνταξιούχος γιατρός που διετέλεσε διευθυντής της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου. Ασχολήθηκε με τα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας προερχόμενος από την Πολιτική Άνοιξη, υποψήφιος με τον πρώην δήμαρχο Στάθη Εριφυλλίδη το 1998. Ανήσυχος και ζώντας στη σύγχρονη Ελλάδα έγραψε ποιήματα και όχι μόνο, για τη σημερινή κατάσταση της πατρίδας του, για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και για τα αίτια που την προκάλεσαν.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν δύο πρώην δήμαρχοι, ο Στάθης Εριφυλλίδης και ο Κωστής Σιμιτσής. Ήταν επίσης ο πρώην νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής. Εκεί ήταν δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Καβάλας, ο Θόδωρος Μουριάδης και ο Μάκης Παπαδόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Γκανιάτσου και ο δημοτικός σύμβουλος – πρόεδρος της ενιαίας δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Πέτρος Πετρόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης