Ο Δήμος Θάσου σε έκθεση για τις δράσεις αειφόρου ανάπτυξης

 Ο Δήμος Θάσου σε έκθεση για τις δράσεις αειφόρου ανάπτυξης

Από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2019 διοργανώνεται η 3η Διεθνής Έκθεση Verde.Tec για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, στο MEC Παιανίας στην Αθήνα. Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας,της Κ.Ε.Δ.Ε., του Σ.Ε.Β., του Ε.Β.Ε.Α., του Τ.Ε.Ε. και άλλων σημαντικών φορέων.

Συγχρόνως λαμβάνει χώρα το Verde.Tec Forum, ένα τριήμερο συνέδριο με ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικές με τις περιβαλλοντικές εξελίξεις / καινοτομίες, κομμάτι του οποίου είναι και η ειδική εκδήλωση Greek Green Awards 2019.

Πρόκειται για βράβευση των βέλτιστων πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί από τους ΟΤΑ, τις Περιφέρειες και τους Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων για το Περιβάλλον, την Αειφορία, τις “Έξυπνες Πόλεις” και την Κυκλική Οικονομία.

Ο Δήμος Θάσου προκειμένου να αναδείξει τις δράσεις που έχει αναλάβει για την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος του νησιού προτίθεται να συμμετάσχει στην βράβευση.

Επίσης προτίθεται να ενοικιάσει εκθετήριο χώρο 10 τετραγωνικών μέτρων, με την απαραίτητη δομή, προκειμένου να προβληθεί το «πράσινο» πρόσημο του νησιού.

 

 

Διαβάστε επίσης