• 18 Μαΐου 2024,

Πρώην δημοτικός σύμβουλος απορεί για το κόψιμο δέντρου πλησίον ιερού ναού

 Πρώην δημοτικός σύμβουλος απορεί για το κόψιμο δέντρου πλησίον ιερού ναού

Την περασμένη Δευτέρα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Γιάννης Αντωνιάδης διαμαρτυρήθηκε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ. Σημείωσε ότι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος κόπηκε προ μηνών ένα μεγάλο κυπαρίσσι, που ο ίδιος είχε φυτέψει κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στη δεκαετία του ’90.

Το κυπαρίσσι δεν είχε προβλήματα, επανέλαβε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ ο Γιάννης Αντωνιάδης, που διαμένει στην ίδια περιοχή για πολλά χρόνια. Εμμέσως πλην σαφώς, επέρριψε ευθύνες στους εκπροσώπους του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου, οι οποίοι φέρονται να έκοψαν το κυπαρίσσι κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Ο κ. Αντωνιάδης δημοσιοποιεί σήμερα το πρόβλημα, με αφορμή κλάδεμα άλλων δέντρων που έγινε όχι από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Καβάλας, σε σημείο πλησίον του ιερού ναού. Ωστόσο, για τα συγκεκριμένα κλαδέματα δε φαίνεται να υπάρχει καμία ανάμειξη του ιερού ναού.

Γνωρίζοντας τις δηλώσεις Αντωνιάδη από τη Δευτέρα ο ιερέας του Αγίου Γεωργίου δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι το δέντρο ήταν άρρωστο, ότι έγερνε κι άρα έπρεπε να κοπεί για λόγους ασφαλείας. Ο κ. Αντωνιάδης πάντως απορρίπτει την παραπάνω εξήγηση που έδωσε στην εφημερίδα μας φωτογραφία του δέντρου το οποίο κόπηκε.

Διαβάστε επίσης