Πρώην ΠΑΣΟΚ με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ;

 Πρώην ΠΑΣΟΚ με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ;

Φανερά ικανοποιημένα είναι τα στελέχη του ΚΚΕ στο Ν. Καβάλας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη γενικότερα για την ανταπόκριση που συναντά η προσπάθεια τους ενόψει των τοπικών εκλογών.

Στις 6 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί στην Καβάλα το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Ποτόλια υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας. Πρόκειται να ανακοινώσει πολλούς υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους.

Στην ίδια εκδήλωση θα γίνουν ανακοινώσεις και για το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο στο οποίο ήδη δηλώνει στήριξη ο Βασίλης Χονδρογιάννης . Πρόκειται για υποψήφιο Περιφερειάρχη το 2014 με τον συνδυασμό που στήριζε το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο Βασίλης Χονδρογιάννης ουσιαστικά έχει προσχωρήσει στο ΚΚΕ ενώ με την ευκαιρία των τοπικών εκλογών και άλλοι άνθρωποι που δεν είναι ΚΚΕ θα συνεργασθούν με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στελέχη του ΚΚΕ στην Καβάλα λένε ότι θα υπάρχουν υποψήφιοι είτε στο Περιφερειακό είτε στην Παράταξη Ποτόλια που θα προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και περισσότεροι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ αισιοδοξεί ότι θα πετύχει τον στόχο που έχει ήδη ανακοινώσει, δηλαδή θα έχει 4 ψηφοδέλτια Λαϊκής Συσπείρωσης στους 4 Δήμους του νομού. Αυτός ο στόχος είναι εύκολος για τους Δήμους Καβάλας και Θάσου, πιο δύσκολος για το Δήμο Παγγαίου όπου υπάρχει πάντως η απαραίτητη υποδομή από προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Πρώτη φορά το ΚΚΕ θα παρουσιάσει πλήρες ψηφοδέλτιο στο Δήμο Νέστου.

 

 

Διαβάστε επίσης