Προς το παρών είμαστε στην αγκαλιά του χειμώνα

 Προς το παρών είμαστε στην αγκαλιά του χειμώνα

Πάντως όλες οι μελέτες , οι έρευνες και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν οτι η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στο βαθύ σκοτάδι της οικονομικής κρίσης αφού απο το 2008 έως και το 2016 σημειώθηκε μείωση 50% των νέων επιχειρήσεων.

Αυτό το νούμερο δείχνει εκτός όλων των άλλων που ζούμε καθημερινά εσωστρέφεια και μη παραγωγική επιχειρηματικότητα.

Καταλαβαίνετε οτι όλα τα success story των κυβερνήσεων που αυτού του διαστήματος ήταν απλά και μόνο στην σφαίρα της φαντασίας των κυβερνόντων που στην προσπάθεια τους να αλλάξουν την ψυχολογία των ελλήνων κατασκευάζανε αυτά τα success story που πάντα είχανε όμως κακό τέλος.

Κάθε φορά που μια κυβέρνηση μας μιλούσε για success story ή ανάπτυξη συνήθως ακολουθούσε ένα καινούργιο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ήταν πολύ χειρότερο απο αυτό που ερχόταν για να αντικαταστήσει.

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

Ακόμα θυμάμαι τα λόγια του σημερινού Αλέξη Τσίπρα να λέει λίγες μόνο εβδομάδες πριν απο το ΠΑΣΧΑ του 2016 οτι η Ελλάδα θα γιορτάσει εκτός απο την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του θεανθρώπου και την ανάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Αν εσείς εόδατε καμμιά οικονομική ΑΝΑΣΤΑΣΗ που εμένα μου διέφυγε τότε οκ είμαι εγώ λάθος.

Ξέρετε πόσες ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ έχουμε κάνει περιμένοντας να αλλάξει κάτι στο τοξικό αυτό οικονομικό περιβάλλον της χώρας ;

Και το γαμώτο είναι με την υπερβολική αυτή φορολόγηση προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα και οι υγιείς επιχειρήσεις της χώρας που σθεναρά αντιστέκονται όλα αυτά χρόνια στην λαίλαπα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και των φορολογικών μέτρων.

Το μόνο ευχάριστο είναι οτι απο αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου επιστρέφει στην μικρή οθόνη η πετυχήμένη σειράΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙπου θα παίζεται απο την ΕΤ2.

Τζό Ιγκλς , Λόρα κ.τ.λ.π.

Κάτι είναι και αυτό για να ξεχνιόμαστε.

Η καλύτερη στιγμή αυτών των επεισοδίων της πετυχημένης σίγουρα σειράς με την οποία μεγάλωσνα γεννιές και γεννιές είναι οτι ο Τζό Ιγκλς μετά απο μια κουραστική ημέρα καθόταν γύρω απο το τζάκι με την γυναίκα του την Καρόλ αφού πρώτα έβαζε τα τρία του κορίτσια για ύπνο στο πατάρι που υπήρχε στο σπίτι ακριβώς πάνω απο την κουζινοσαλοτραπεζαρία και η τουαλέτα εκτός σπιτιού αλλα εντός του κτήματος.

Προτείνουμε στο κρατικό κανάλι μετά το “ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ” να ξεκινήσει και την αστυνομική σειρά ΧΑΒΪ 5-0 ή τον ΚΟΤΖΑΚ ή την πολεμική σειρά ΜΑΧΗ αν θυμάστε οι ελαφρώς μεγαλύτεροι.

Την τέταρτη αίτηση αποφυλάκισης έκανε προχθές ο πρώην υσχυρός υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος που φαίνεται οτι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία τον έχουν καταβάλει σοβαρά και πλέον όλοι φοβούνται για την ζωή του.
Ακόμα και συγκρατούμενοι του μέσα απο τις φυλακές Κορυδαλού έχουν κάνει έκκληση για τον άνθρωπο Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος δεν την βγάζει με τίποτα αν παραμείνει στο κελί 33.

Τα πόδια του αιμορραγούν και δεν μπορεί για πολύ ώρα να μείνει όρθιος.

Αυτά λέει το ρεπορτάζ και άσχετα με το τι στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι αλήθεια οτι έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα υπέρ της αποφυλάκισης του.

Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που μας έρχονται απο το δελτίο καιρού αφού σύμφωμα με την ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο μετά απο αρκετό καιρό θα έχουμε θερμοκρασίες γύρω στους 15 βαθμούς.

Σα ψέμα μας ακούγεται αφού με την “ΑΡΙΑΔΝΗ” και τον “ΒΙΚΤΩΡΑ” έχουμε πεί τον Δεσπότη Παναγιώτη.

Μπορεί να είναι και οι Αλκυονίδες μέρες που έχουν χαθεί στην δίνη του παγετού και του ψύχους που ταλαιπωρεί αυτή την χώρα απο τον Νοέμβρη και μετά.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία γιατί στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Το λένε και οι Ινδοί που είναι φιλαράκια μας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης