• 30 Απριλίου 2024,

Πρόσκληση στον κύκλο εκδηλώσεων “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην Α.Μ.Θ.”

 Πρόσκληση στον κύκλο εκδηλώσεων “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην Α.Μ.Θ.”

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Φορέας Αρωγός του eMT cluster, του πρώτου συνεργατικού σχηματισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας και τις 18 εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που συνθέτουν το eMT cluster, σας προσκαλούν στην εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που προωθούν και διευκολύνουν τη μετάβαση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για τη στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι σημαντικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Καβάλας και του eMT cluster, ενώ μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για networking μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Οι εταιρείες που θα παρουσιάσουν λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Καβάλα είναι οι:

Alpha Plan ConsultantsΗ Alpha Plan Consultants παρέχει ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και μελετητικό έργο, απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα που επιζητούν την οργανωτική τους αναβάθμιση μέσω της εκπόνησης και εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης.

OTSΗ OTS είναι εταιρεία πληροφορικής, που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και στον τομέα των έξυπνων πόλεων (Smart Cities), παρέχοντας λύσεις βιώσιμης αστικής κινητικότητας (Smart Mobility) και προστασίας του περιβάλλοντος (Smart Environment).

GeoSenseΗ GEOSENSE είναι μια εταιρεία με αντικείμενο την παροχή λύσεων στον κλάδο της Γεωπληροφορικής, παρέχει υποστήριξη σε πάσης φύσεως μελέτες και έρευνες που σχετίζονται με την δραστηριότητα της και εισήγαγε το πρώτο UAS (drones) σύστημα για επαγγελματική χρήση στην Ελλάδα.

VertitechΗ εταιρεία Vertitech Α.Ε. επικεντρώνεται στη δημιουργία λογισμικού για τον κλάδο της εκπαίδευσης στη νοτιοανατολική Ευρώπη, αλλά και άλλων βιομηχανικών κλάδων. Η Vertitech έχει αναπτύξει τo Classter, μια καινοτόμα πλατφόρμα διαχείρισης ακαδημαϊκών διαδικασιών και μηχανοργάνωσης εκπαιδευτικών οργανισμών σε cloud περιβάλλον.

MyIP net -worksΗ MyIP net-Works προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει το σύνολο των αναγκών των πελατών της όσον αφορά τις υπηρεσίες Internet, Datacenter & Cloud

ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης – Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Φορέας Αρωγός του eMT cluster, παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις, Ιδιώτες, Δημόσιο Τομέα και Φορείς. H ena θα παρουσιάσει τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία (Αναπτυξιακός Νόμος, Σχέδιο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας – Ελλάδα 2.0, ΕΣΠΑ 2021-2027) που μπορούν να αξιοποιηθούν, από τις επιχειρήσεις, για τη στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

 

Ο κύκλος εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί με 1 τελευταία εκδήλωση στην, Ξάνθη, 1 Ιουλίου 2022, 18:00 Πολυλειτουργικός χώρος #enahub, ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Οι επιχειρήσεις στις οποίες απευθύνεται κυρίως η πρόσκληση περιλαμβάνουν Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, Μεταποιητικές και Βιομηχανικές επιχειρήσεις, Εμπορικές επιχειρήσεις, Συνεταιρισμούς και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και την online εγγραφή σας επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://emtcluster.gr/index.php/el/emt-cluster/events.

Διαβάστε επίσης