• 29 Μαρτίου 2024,

Προσοχή στους πιστολέρο της άνοιξης !

 Προσοχή στους πιστολέρο της άνοιξης !

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή εμφανίζονται , όπως περίπου τον Γενάρη οι Αλκυονίδες , οι πιστολέρο της άνοιξης !

Είναι μία περίοδο πρόβας για το καλοκαίρι που έρχεται.

Για τον λόγο αυτό και την άνοιξη όλα τα γυμναστήρια έχουν πολύ κόσμο αλλά και οι δρόμοι γεμίζουν απο κορμιά που που θέλουν να βρούνε και πάλι την αθλητική τους φόρμα.

Η πρόκληση της παραλίας είναι αυτή που μας ωθεί σε ένα πιο αθλητικό τρόπο ζωής έτσι ώστε να βγούμε στην παραλία και φέτος με μία σχετική αξιοπρέπεια αν οχι να κάνουμε εντύπωση γιατί υπάρχουν και  τα κορμιά που γυμνάζονται όλο τον χρόνο για την παραλία και φεύγουν και γίνεται πάταγος !

Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει αρκετά βήματα σε αυτό τον τομέα της καθημερινής άθλησης και για τον λόγο αυτό υπάρχει και καλύτερο θέαμα στις παραλίες μας.

Δεν θέλουμε υπερβολές , δεν είναι αυτός ο στόχος μας.

Η γυμναστική δεν κάνει καλό μόνο στο κορμί μας αλλά και στο μυαλό μας το οποίο στην διάρκεια της άσκησης αδειάζει !

Μετά το γυμναστήριο , το περπάτημα ή το τζόκινγκ θα έχετε διαπιστώσει και εσείς ότι έχετε πιο καθαρό μυαλό.

Δεν είναι σύμπτωση, είναι γεγονός !

 

Για άλλη μια φορά μέλος της οιογένειας Καρντάσιαν ανέβασε φωτογραφία στο instagram και τερμάτισε για άλλη μια φορά το Photoshop.

O λόγος για την Κλόε Καρντάσιαν που ανέβασε φώτο απο τα 75α της Νταϊάνα Ρος και τα χέρια της έχουν συνολικά 14 δάχτυλα !

7 στο ένα χέρι και 7 στο άλλο.

Υπάρχει βέβαια η περίπτωση αυτή η υπερβολή να γίνεται και εσκεμμένα αφού δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνει η φώτο χωρίς να ελέγχεται.

Στους λογαριασμούς των συγκεκριμένων ανθρώπων ότι ανεβαίνει περνάει στην κυριολεξία απο κόσκινο.

Αν ψάξετε πάντως μέσα στο διαδίκτυο θα βρείτε την συγκεκριμένη φώτο και θα διαπιστώσετε και εσείς ότι τα χέρια της Κλόε θυμίζουν σαρανταποδαρούσα !

 

Πολύ σωστά ο Δήμος Καβάλας ανανεώνει και αλλάζει την βλάστηση στο Φάληρο , στο καλύτερο μπαλκόνι της πόλης αφού τα νέα φυτά είναι χαμηλά και δεν έχουν την προοπτική να ψηλώσουν και να κρύψουν την υπέροχη θέα απο τους διερχόμενους πεζούς αλλά και τα αυτοκίνητα.

Αυτό θα συνέβαινε με την άστοχη επιλογή των λεμονοκυπάρισσων που ευτυχώς ξεράθηκαν γιατί το αυτόματο σύστημα ποτίσματος δεν λειτουργούσε σωστά για καλή μας τύχη.

 

Στα μπλέ και στα χρώματα του ΑΟΚ το βράδυ της Κυριακή ο Δήμος Καβάλας για την άνοδο του ΑΟΚ στην επόμενη κατηγορία μετά απο 5 χρόνια στην Γ’ Εθνική.

Ένα μεγάλο μπράβο οχι μόνο στους ανθρώπους της φετεινής Διοικούσας αλλά σε όλους όσους ασχολήθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια με την ομάδα αυτή και προσπάθησαν να τις προσφέρουν ένα καλύτερο μέλον.

Η άνοδος στην επόμενη κατηγορία είναι σίγουρα μόνο η αρχή μίας πορείας προς την Super League αφού αυτή είναι ο τελικός στόχος τον οποίο και θα καταφέρουμε μόνο αν είμασε όλοι μαζί.

Ο ΑΟΚ είναι υπόθεση όλης της Καβάλας.

Μπράβο και πάμε παρακάτω.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης