Προσωρινά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς

 Προσωρινά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς

Μία ακόμη φορά διαπιστώθηκε τις προηγούμενες ημέρες καθυστέρηση στη μισθοδοσία προσωπικού των δημοτικών παιδικών σταθμών. Έπρεπε να πληρωθούν αλλά δεν πληρώθηκαν την Πέμπτη το πρωί (χθες). Το πρόβλημα αφορά 70 περίπου εργαζόμενους και εργαζόμενες που εργάζονται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις και ταλαιπωρία του συγκεκριμένου προσωπικού. Σύμφωνα με πληροφορίες τούτη τη φορά η καθυστέρηση έχει σχέση με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στα διοικητικά συμβούλια μεταξύ των οποίων και αυτό της Δημοτικής Κοινωνικής «Αλληλεγγύης». Εφόσον χθες βράδυ λύνονταν η εκκρεμότητα με τον αντιπρόεδρο και αυτού του διοικητικού συμβουλίου,  η πρώτη του συνεδρίαση  θα λύσει το πρόβλημα της μισθοδοσίας.

Το θέμα είναι ότι η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη. Άρα ότι έχει σχέση με την πληρωμή του συγκεκριμένου προσωπικού επακολουθεί της συνεδρίασης. Ο Δήμος Καβάλας ξεκαθαρίζει με την ευκαιρία ότι το πρόγραμμα δεν έχει πληρώσει τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για τη μισθοδοσία του προσωπικού. Μία ακόμη φορά οι άνθρωποι αυτοί θα πληρωθούν με χρήματα του Δήμου, στη συνέχεια ο Δήμος Καβάλας θα εισπράξει το ποσό της μισθοδοσίας από το ΕΣΠΑ.

Διαβάστε επίσης