• 20 Απριλίου 2024,

Προσωρινά κλειστό το Δημοτικό Ωδείο Δράμας λόγω του κρούσματος σε αυτό της Καβάλας!

 Προσωρινά κλειστό το Δημοτικό Ωδείο Δράμας λόγω του κρούσματος σε αυτό της Καβάλας!

Πριν λίγη ώρα υπήρξε ανακοίνωση από το Δημοτικό Ωδείο της Δράμας: Αγαπητοί γονείς, καθηγητές και σπουδαστές του δημοτικού ωδείου Δράμας σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το δημοτικό ωδείο Δράμας θα παραμείνει κλειστό από σήμερα 19 έως και την Κυριακή 25 Οκτώβριου 2020.

Προβαίνουμε στη παραπάνω ενέργεια διότι χθες Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, διεγνώσθη με covid 19 καθηγητής μουσικής που παρέδωσε δια ζώσης μάθημα στο ωδείο μας τη προηγούμενη Δευτέρα, ενώ παράλληλα διδάσκει άλλη μέρα και στο δημοτικό ωδείο Καβάλας.

Επικοινωνήσαμε  άμεσα με την υπηρεσία του ΕΟΔΥ στην Δράμα και οι οδηγίες που λάβαμε είναι να κλείσουμε προληπτικά το ωδείο για μια εβδομάδα προβαίνοντας στην απολύμανση όλων των χώρων μας, που έτσι κι αλλιώς πράττουμε καθημερινά και  ιχνηλατώντας παράλληλα όλες τις επαφές που είχε ο εν λόγω καθηγητής.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού τηρώντας όλο το προηγούμενο διάστημα τα μέτρα που προβλέπονται για την αποφυγή του κρούσματος του κορονοϊού και σεβόμενοι πρωτίστως την υγεία των σπουδαστών και υπαλλήλων του οργανισμού μας ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα με ασφάλεια το συντομότερο δυνατόν.

Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή σας.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού  Δεμερτζής Γεώργιος

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης