• 11 Μαΐου 2024,

Προσωρινή αναστολή δραστηριοτήτων κι άλλων συλλόγων

 Προσωρινή αναστολή δραστηριοτήτων κι άλλων συλλόγων

Τόσο την Τρίτη όσο και χθες Τετάρτη ο ένας μετά τον άλλον οι τοπικοί πολιτιστικοί και συνοικιακοί σύλλογοι συνέχιζαν να ανακοινώνουν την προσωρινή διακοπή της δραστηριότητας τους. Επέλεξαν τα δελτία τύπου και τις αναρτήσεις στο Facebook. Η ανακοίνωση του κέντρου ελληνικής λαογραφίας Νεάπολης αναφέρει: Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα παραδοσιακών χορών που διεξάγονται από το σύλλογο μας στο κέντρο Πυθαγόρας αναστέλλονται έως και τις 31 Μαρτίου σεβόμενοι συλλογικά και ατομικά την προσπάθεια που γίνεται για την καταπολέμηση της μάστιγας του κορωνοϊού.

Ίδια ανακοίνωση υπήρξε από τη Θρακική Εστία, η οποία αφορά τα τμήματα χορού, χορωδίας και εκδηλώσεις έως και το τέλος του μήνα Μαρτίου.

*Η Κρητική Αδελφότητα Ν Καβάλας μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας ως μέτρο προστασίας από την εξάπλωση της νόσου COVID-19, με αίσθημα ευθύνης αλλά και αλληλεγγύης προς τα μέλη αλλά και τους συμπολίτες της, αναστέλλει τα τμήματα χορού από την Τετάρτη 11 Μαρτίου έως και τις 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας ,ανακοινώνει ότι όλες οι δραστηριότητες του αναστέλονται για 15 ημέρες. Επίσης η προβλεπόμενη θρησκευτική εκδρομή στις 13 Μαρτίου 2020,ημέρα Παρασκευή για τους Β΄ Χαιρετισμούς ,αναβάλλεται ,φυσικά για προληπτικούς λόπγους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

* Η Λέσχη Ποντίων Ν Καβάλας μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας ως μέτρο προστασίας από την εξάπλωση της νόσου COVID-19, με αίσθημα ευθύνης αλλά και αλληλεγγύης προς τα μέλη αλλά και τους συμπολίτες της, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των τμημάτων της από την Τετάρτη 11 Μαρτίου έως και τις 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.

Διαβάστε επίσης