• 26 Απριλίου 2024,

Προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα με την κατάσκοπο από την Ρωσία και την αύξηση του κατώτατου μισθού

 Προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα με την κατάσκοπο από την Ρωσία και την αύξηση του κατώτατου μισθού

ΒΟΜΒΑ  (διαβάζουμε) από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηρόδρομων ότι η εκπαίδευση του 59χρονου Σταθμάρχη που οδήγησε τα δύο τραίνα σε μετωπική σύγκρουση και 56 ανθρώπους στον τάφο ήταν ελλιπής και ανεπαρκή.

Αυτό δυστυχώς το καταλάβαμε με τον χειρότερο τρόπο και δεν περιμέναμε την ΡΑΣ να μας το επαληθεύσει.

Το θέμα και παράλληλα το ερώτημα είναι πως ανέλαβε αυτή την θέση ο συγκεκριμένος άνθρωπος όταν όλοι πιστοποιούν ότι η εκπαίδευση του ήταν ανεπαρκής.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε εκθέτει ακόμα περισσότερο τον οργανισμό αφού δίνει μία εικόνα διάλυσης όπου ο καθένας ήταν ότι δήλωνε.

Μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να ήταν άσχετος για την θέση αυτή αλλά την κατείχε γιατί δήλωνε σχετικός.

Και την πληρώσανε οι 56 ανυποψίαστοι επιβάτες του τραίνου με την ίδια τους την ζωή.

 

Η  υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου Μαρία Τσάλλα που εγκατέλειψε άρον άρον την χώρα μας όταν κατάλαβε ότι οι Ελληνικές αρχές είναι στα ίχνη της προβάλλεται αρκετά από site που είναι φιλικά προς την κυβέρνηση αφού επιδιώκουν με αυτό τον τρόπο να η ατζέντα της επικαιρότητας που έχει μόνιμα τις τελευταίες ημέρες το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν ευνοεί καθόλου την κυβέρνηση που θέλει να αφήσει πίσω της αυτό το τραγικό δυστύχημα και με έναν σχεδιασμό παροχών που έχει ως ναυαρχίδα την αύξηση του κατώτατου μισθού να αλλάξει το κλίμα.

 

Η αλήθεια είναι ότι μετά  και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτο κόμμα έστω και με μικρή διαφορά ο Μητσοτάκης και η παρέα του άρχισαν και πάλι δειλά – δειλά να χαμογελούν αφού βλέπουν ότι ο Τσίπρας δυσκολεύεται να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και να επιστρέψει στην διακυβέρνηση της χώρας.

Το καλοκαίρι του 2015 με τις κλειστές τράπεζες και τα capital control που ακολούθησαν και μας συντρόφευσαν για αρκετούς μήνες δεν ξεχνιέται εύκολα.

Αυτή η εμπειρία ήταν πολύ άσχημη για τους  Έλληνες παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι αντιδρούσαν  μέχρι τότε στα μνημόνια που μας επιβάλανε οι εταίροι.

 

Εκτός εαυτού η Κατερίνα η Κανούργιου διαμαρτύρεται γιατί της στέλνουν διάφοροι τύποι φωτογραφίες με τα απόκρυφα τους.

Σε όλους αυτούς κάνει μπλοκ με την μία γιατί ντρέπεται που τα βλέπει.

Μα είναι δυνατόν ;

Η διαστροφή πλέον χτυπάει κόκκινο !

 

Σχεδόν πανηγυρίζουν τα μέσα που είναι φιλικά προς την κυβέρνηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού και πιστεύουν ότι η πορεία της αντιστροφής του κλίματος μετά την μετωπική των δύο τραίνων έχει ξεκινήσει.

Θα φανεί στην κάλπη είναι η δική μας απάντηση.

 

Το πρώτο Σάββατο μετά το δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗ το ΜΕΓΚΑ ανέβαλε την εκπομπή του «σπιτι με το ΜΕΓΚΑ» με καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου για λόγους ευνόητους.

Προχθές η εκπομπή επανήλθε κανονικά στο πρόγραμμα αλλά αντί για Άντζελα Δημητρίου είδαμε καλεσμένη της Κορομηλά την Πίτσα Παπαδοπούλου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης