Πρόταση χρηματοδότησης έργων σε 5 παιδικές χαρές της Δ.Ε. Φιλίππων

 Πρόταση χρηματοδότησης έργων σε 5 παιδικές χαρές της Δ.Ε. Φιλίππων

Στη συνεδρίαση της την Δευτέρα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας έλαβε ομόφωνη απόφαση κατάθεσης πρότασης στο λεγόμενο «Πράσινο Ταμείο». Διεκδικεί χρήματα για έργα σε 5 παιδικές χαρές της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

Η απόφαση περιλαμβάνει το ακόλουθο ουσιαστικό της μέρος: Ο Δήμος Καβάλας προτίθεται να υποβάλλει πρόταση με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών για την δημιουργία και αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Καβάλας» στο Μέτρο 2 «Παρεμβάσεις στον αστικό χώρο» και στην επιλέξιμη δράση «Δημιουργία ή αναβάθμιση παιδικών χαρών».

Η πρόταση περιλαμβάνει 5 παρεμβάσεις στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων με συνολικό προϋπολογισμό 378.820,00€. Το μέγιστο ποσό χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο είναι 216.409,80€. Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και συγκεκριμένα στους οικισμούς Λυδίας, Κρυονερίου, Δάτου, Φιλίππων και Πολυστύλου.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις συντελούνται στο πλαίσιο γενικότερου προγράμματος συνολικής αναβάθμισης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών του Δήμου Καβάλας σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης