• 29 Μαρτίου 2024,

Πρόταση του Γιάννη Πασχαλίδη για ένταξη της Γραμμής Καβάλας – Πρίνου στις επιδοτούμενες ακτοπλοϊκές συνδέσεις

 Πρόταση του Γιάννη Πασχαλίδη για ένταξη της Γραμμής Καβάλας – Πρίνου στις επιδοτούμενες ακτοπλοϊκές συνδέσεις

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συνάντησε σήμερα τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το κρίσιμο ζήτημα της συνέχισης των δρομολογίων της ακτοπλοϊκής γραμμής Καβάλα – Πρίνος.

Έχοντας έλθει σε επαφή με τους εμπλεκομένους φορείς, ο Βουλευτής κατέθεσε πρόταση για την ένταξη της συγκεκριμένης γραμμής στις επιδοτούμενες ακτοπλοϊκές συνδέσεις προκειμένου να δοθεί το κατάλληλο κίνητρο, ώστε να γίνει βιώσιμη η γραμμή που εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα κατοίκων και επαγγελματιών της Θάσου.

Ο Υπουργός και η Γενική Γραμματέας, γνωρίζοντας πολύ καλά το ζήτημα μετά και τις επιμέρους συναντήσεις με τον Βουλευτή, είδαν πολύ θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση για την επιδότηση της γραμμής!

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Αγωνιζόμαστε με τον Υπουργό να κρατήσουμε άθικτη τη γραμμή Καβάλα – Πρίνος ήδη από το 2012. Η συγκεκριμένη πρόταση και η θετική αντιμετώπιση της από τον Υπουργό πιστεύω θα λειτουργήσει καταλυτικά για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος. Οι Θάσιοι γνωρίζουν τις προσπάθειες μου, οι οποίες συνεχίζονται αμείωτες…»

Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης