• 1 Μαΐου 2024,

Πρωταθλητής Ελλάδας στην πυγμαχία ποδοσφαιριστής από τους… «μικρούς ήρωες» του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

 Πρωταθλητής Ελλάδας στην πυγμαχία ποδοσφαιριστής από τους… «μικρούς ήρωες» του ΑΟΚ (φωτογραφίες)

Επιστροφή με 2 Χρυσά Μετάλλια για τους μαχητές Ελευθερούπολης!

  • Βορδοναράκης Δημήτρης 6η χρονιά
  • Πρωταθλητής Ελλάδος!
  • Ευθυμιάδης Γιώργος 3η χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος!

Με απόδοση επιτυχίας 100% με 2 αθλητές συμμετέχοντες και ένα τετραήμερο γεμάτο με σπάρινκ και αγώνες αναχωρούμε από την Αθήνα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας!

Ο Βορδοναράκης νικητής με WO στο τελικό της κατηγορίας των 80 κιλών, σημαντική αναφορά για το Δημήτρη που πριν 25 μέρες τελειώνοντας την στρατιωτική του θητεία ζύγιζε 11 κιλά παραπάνω από την κατηγορία του (91) και με άμεση επιστροφή στον πρωταθλητισμό με ισχυρή θέληση επέστρεψε στα αγωνιστικά του κιλά (80) για να δηλώσει δυναμικό παρών!

Ο Ευθυμιάδης χρυσός νικητής με διακοπή στο 3 γύρο  στον τελικό των 63.5 κιλών  σε ένα σκληρό αγώνα με αντίπαλο του Ολυμπιακού δηλώνει ότι είναι κυρίαρχος στα κιλά του και συνεχίζει για  τον επόμενο στόχο την επόμενη βδομάδα στην Ρουμανία αλλά και έπειτα  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Απρίλιο στην Βουλγαρία!

Συμμετοχές σε διεθνές τουρνουά με την εθνική ομάδα  και σε 2 Πανευρωπαϊκά το επόμενο δίμηνο από τους αθλητές μας Σταυρίδου-Βορδοναράκης-Ευθυμιάδης!

Συγχαρητήρια για τις πρωτιές  που είναι επιτυχίες και αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μόνο! Με υγεία χωρίς τραυματισμούς..

Η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι…..

Διαβάστε επίσης