Πρωταθλητής του Καράτε ο άτυχος Λεωνίδας Χατζηναούμ

 Πρωταθλητής του Καράτε ο άτυχος Λεωνίδας Χατζηναούμ

Ο άτυχος Λεωνίδας Χατζηναούμ που έφυγε χθες το μεσημέρι τόσο άδικα από τη ζωή,  ήταν πρωταθλητής στο Καράτε με προπονητή τον Ανέστη Μπαρμπούτη στη σχολή  του ΑΟΚ  Kyokushin Karate Kavala (παράρτημα στους Φιλίππους).  Ο σύλλογος αλλά και ο προπονητής του Ανέστης Μπαρμπούτης εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 13χρονου Λεωνίδα(φωτό), που μάλιστα φέτος είχε πάρει και χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Ρουμανία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Η ανάρτηση του Ανέστη Μπαρμπούτη στο FB

Η Οικογένεια μας είναι μικρότερη απο σήμερα.. Ο Λεωνιδακος μας άφησε παιδιά, θα  προπονείται απο εκεί ψηλά πλέον. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα πριν 5 χρόνια που μπήκες και μου είπες κουρασεμε αν μπορείς.. Δεν θα ξεχάσω τον πόνο που μοίρασες στην Ρουμανία και ψαχνόταν. Θα σου θυμώσω γιατί μου υποσχέθηκες να κάνουμε καλη προετοιμασία για να πάμε το καλοκαίρι στο παγκόσμιο .. Θα σου θυμώσω γιατί δεν σκέφτηκες λίγο παραπάνω. Αλλά σου υπόσχομαι να μην σε ξεχάσω ποτέ. Στο επανειδην,, και να ξέρεις..όταν συναντηθούμε..θα πέσει πολύ ξύλο για να δω πόσο ετοιμάστηκες.  OSU αγορίνα μου.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γαλάνη στο FB

Η σχολή μας Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala , οι αθλητές μας , τα μέλη μας , η οικογένεια της Honkyokushin Hellas και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Χατζηναούμ , αθλητή του Ανέστη και του Fdf Dojo .
Ένα πολύ καλό παιδί , ένας πολύ καλός αθλητής , πραγματικός Karateka , χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του στην Ελλάδα , πρωταθλητής στην Ευρώπη , ο μόνος που μπορούσε να τον συναγωνιστεί ήταν ο αδερφός του .
Πραγματικά κρίμα να φεύγουν τέτοιοι αθλητές με αυτόν τον τρόπο και ειδικά σε τέτοια ηλικία . Πραγματικά κρίμα .
Εγώ ως Branch Chief της οργάνωσής μας στην Ελλάδα και ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Λεωνίδα , θα του αποδώσω την μαύρη ζώνη και τον βαθμό του Shodan , κάτι που σίγουρα άξιζε πάνω από 100% .
Ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένεια του .
Osu

Sensei Δημήτρης Γαλάνης

Διαβάστε επίσης