Πρώτη «παραβίαση» εστίας για τον ΑΟΚ εντός μετά από 1.024΄ !

 Πρώτη «παραβίαση» εστίας για τον ΑΟΚ εντός μετά από 1.024΄ !

Πηγή: arenafm(Θεόφιλος Ψυχογιός)

Απίστευτο ρεκόρ από την Καβάλα, στην πορεία προς τον τίτλο και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ! Ο ΑΟΚ, που μετά τη νίκη με 2-1 επί του Αλέξανδρου Κιλκίς παραμένει «αφεντικό» στον 1ο όμιλο, στο «συν 1» από το Νέστο Χρυσούπολης τρεις στροφές πριν το φινάλε (εκτός με Καλαμπάκι, εντός με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και φινάλε εκτός με Ασπίδα Ξάνθης) δεν είχε δεχτεί μέχρι χθες γκολ στο «Ανθή Καραγιάννη» φέτος για το πρωτάθλημα!

Αυτό και αν είναι… είδηση. Το τέρμα πέτυχε ο έμπειρος Ηλίας Προβατίδης στο 34΄ για τους Κιλκισιώτες, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 (το 1-0 είχε κάνει ο Μαρκόπουλος και το τελικό 2-1 ο Τόσκας).

Οι «Αργοναύτες» έτρεχαν ένα μεγάλο σερί «καθαρής» εστίας από… πέρυσι στο «σπίτι» τους, αφού από τα 7 γκολ που δέχτηκαν φέτος, τα 6 είναι εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη κράτησε το «μηδέν» εντός σε 11 σερί αγώνες, ήτοι 1.024 λεπτά (αφού το γκολ μπήκε στο 34΄ του… δωδέκατου ματς).

Ένα σερί αρκετών μηνών, που «τράβηξε» ως τα τέλη… Μάρτη και πιστοποιεί τη φετινή δυναμική των «γαλάζιων», με… κέρβερο στην εστία τον Δήμιζα(αγωνίστηκε στο εντός έδρας με την Ασπίδα Ξάνθης παιχνίδι ο Δεμένικος)  και τετράδα μπροστά του συνήθως τους Κασμερίδη, Τουμανίδη, Ζέρη, Λυμπεράκη (συχνά έπαιζε ο Τόσκας, ενώ ως «κόφτες» μπροστά τους δέσποζαν κυρίως οι Γαβριηλίδης, Κέρθι και Ψάλτης).

Βέβαια, και το… πυροβολικό, τα 57 γκολ ενεργητικό, είναι εκτός από καλύτερη επίδοση στον όμιλο και η δεύτερη καλύτερη συνολικά, στους οκτώ ομίλους της κατηγορίας (μόνο η Νίκη Βόλου έχει παραπάνω, με 61).

Με γεμάτες τις τσέπες στο Καλαμπάκι

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ πήγαν ταμείο και θα αγωνιστούν στο Καλαμπάκι με γεμάτες τις τσέπες. Αγωνιστικά ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης