• 6 Μαΐου 2024,

Εθνική Ελλάδος γεια σου !!! (Με την υπογραφή του Άγγελου)

 Εθνική Ελλάδος γεια σου !!! (Με την υπογραφή του Άγγελου)

Μαθήματα κοουτσαρίσματος έδωσε προχθές ο Άγγελος Αναστασιάδης που πήρε ένα παλικαρίσιο πόντο μέσα στην δύσκολη έδρα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

Ξεκίνησε με ένα σύστημα με ενισχυμένη άμυνα και τρία σέντερ μπακ . δεν του βγήκε και απο το 20’ λεπτό μέχρι και το φινάλε του αγώνα άλλαξε 4 σχηματισμούς και έκανε και τρείς αλλαγές πετυχημένες.

Την ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα και στο τέλος έβγαλε και δύο άσσους από το μανίκη που θα γινόταν και τρείς αν είχαμε άλλα δέκα λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60 ’ οι επιθέσεις της Εθνικής μας γινόταν κατά κύματα προκαλώντας τον πανικό στους αντιπάλους που πέφτανε ο ένας μετά τον άλλο προκειμένου να ροκανίζουν τον χρόνο.

Μετά απο αρκετό καιρό είδαμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έτσι όπως θέλουμε να το βλέπουμε.

‘Ολα τα παιδιά που ξέρουν μπάλα και αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση τα δώσανε όλα και δείξανε οτι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα μας να μην λείψει άπο άλλη μεγάλη διοργάνωση όπως το Euro του 2020.

Έχουμε καλούς παίκτες , νεαρούς σε ηλικία και ταλαντούχους  , έχουμε καλό προπονητή και αν γίνουμε ομάδα , που θα γίνουμε , δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό φάνηκε απο τον  τρόπο με τον οποίο πανυγηρίσανε οι παίκτες μας και τα δύο γκολ.

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας είναι τον Ιούνιο αλλά είναι γεγονός οτι η μηχανή πήρε μπρος και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποιον έλληνα διεθνή απο την προχθεσινή αναμέτρηση δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην απόδοση του Σάμαρη που ήταν κυρίαρχος στο χώρο του κέντρου κάνοντας όλες τις δουλειές , του Κούτρη  που έκανε πάνω απο εκατό κούρσες απο την μεριά του, του Ζέκα που έτρεχε και στον ύπνο του και του Φουρτούνη που οργάνωνε όλες τις επιθέσεις της ομάδας μας και πέτυχε και ένα φοβερό γκολ με εκτέλεση πέναλτι.

Μπράβο σε όλους !

Μπράβο Αγγελάρα που έκανες με το κοουτσάρισμα σου ακόμα και αυτούς που σε χλευάζανε όταν έγινε γνωστή η πρόσληψη σου για τον πάγκο της Εθνικής μας σήμερα να σε σέβονται.

Μεγάλη υπόθεση !

Από την άλλη μεριά η Βοσνία – Ερζεγοβίνη είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και σίγουρα η αποβολή του παίκτη του κοντού με το μεγάλο κεφάλι και την φανέλα με το Νο10  στην πλάτη έκανε το έργο μας ακόμα πιο εύκολο αφού αυτός ο παίκτης ήταν η κινητήρια δύναμη τους.

 

Περίπου 400 με 500 Καβαλιώτες αναμένεται να βρεθούν την Κυριακή στο συμπαθητικό Καλαμπάκι που είναι στην κυριολεξία ένα τσιγάρο δρόμος.

Ο ΑΟΚ παίζει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και θα πρέπει όλοι να είμαστε στο πλευρό του.

Φτάσαμε στην βρύση και θα πρέπει να πιούμε νερό !

Οχι άλλη χαμένη ευκαιρία!

 

Το τηλεοπτικό κοινό του survivor βρήκε την ευκαιρία να ψηφίσει να φύγει απο το παιχνίδι ο Πάτρικ Ογκοσνούστο που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του.

Ο κόσμος ψήφισε Πάτρικ στην ουσία για να τον σώσει απο σίγουρο πνιγμό αφού ο άνθρωπος βρέθηκε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου χωρίς να γνωρίζει κολύπμι.

Μα είναι δυνατόν ;

Και όμως είναι !

Αυτό μάλλον ήταν το κριτήριο με το οποίο ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και έφερε πίσω στην πατρίδα τον Πάτρικ.

 

Είμαστε σε μία φάση που ο καιρός μετά την τελευταία και πρόσφατη επιδείνωση μόνο βελτιώνεται και για την Κυριακή υπάρχει η πρόβλεψη για 19 βαθμούς ενώ όλη η ερχόμενη εβδομάδα , η πρώτη του Απρίλη του ψεύτη θα είναι ανοιξιάτικη με ηλιοφάνειες και θερμοκρασίες κοντά στους 20 βαθμούς κελσίου.

Είμαστε έτοιμοι όχι μόνο για τον Απρίλιο αλλά γενικότερα για την καλύτερη εποχή του χρόνου.

Σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερό με ένα ποσοστό κοντά στο 7% και τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει πρόβλημα μεγάλο σε Μακεδονία και Θράκη κυρίως λόγω ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ.

Η διαφορά για αυτά που ακούμε δεν είναι και τόσο μεγάλη αλλά δεν είναι και μικρή.

Θα πρέπει να κάνει μεγάλο αγώνα ο Τσίπρας για να την “μαζέψει”.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης