Πρωτιά του Γιάννη Μαρτίδη στο Πανελλήνιο της Αθήνας

  Πρωτιά του Γιάννη Μαρτίδη στο Πανελλήνιο της Αθήνας

Μια ακόμη επιτυχία του  Γιάννη Μαρτίδη στην Ελευθέρα Πάλη. Συγκεκριμένα ο Γιάννης που φέτος μεταγράφηκε από τον Μ. Α Αλέξανδρου Ζυγού στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 57 κιλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που έγινε στην Αθήνα(κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα).  Συμμετείχαν 6 αθλητές στα 57 κιλά.  Για ένατη συνεχόμενη φορά στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Πρώτη φορά όμως στην κατηγορία των ανδρών.

Ο Γιάννης Μαρτίδης προετοιμάζεται πλέον για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει το Μάρτιο κάτω υπο την επίβλεψη του προπονητή του Γιώργου Μαρτίδη.

Ο ίδιος τόνισε στην Πρωινή για τη μεγάλη του επιτυχία: « Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους χορηγούς μου που με στηρίζουνε στην προσπάθεια και πιστεύουν σε μένα.   Αυτοί είναι ο Φούρνος του «Γιαννάκη» στις Κρηνίδες που εδώ και 5 χρόνια στέκεται δίπλα μου σε κάθε  βήμα,  τα Αρτοποιεία «Φελαχίδη», το «Black drop», η Πιτσαρία «Χάμπο» στον Αμυγδαλεώνα, τα ανταλλακτικά Κετσετσίδης στις Κρηνίδες και το Κουρείο «Σωτήρης» στην Καβάλα.

Ηταν μια δύσκολη προσπάθεια και ιδιαίτερα ο τελικός μ` έναν πολύ καλό αθλητή.  Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Μαρτίδη και το νέο σύλλογο μου που είναι η Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.  Ειδικά και τον προπονητή του συλλόγου Θέμη Ιακωβίδη που στέκεται πάντα δίπλα μου. Αφιερώνω το χρυσό σε όλη μου την οικογένεια και ειδικά στον πατέρα μου που δεν είναι πλέον  εν ζωή.

Επόμενος και μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση μου στην Ολυμπιάδα. Πολύ δύσκολος και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά και θυσίες». 

 

Διαβάστε επίσης