Προτιμάμε τις κυλιόμενες σκάλες από τα κυλιόμενα lock down

 Προτιμάμε τις κυλιόμενες σκάλες από τα κυλιόμενα lock down

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τις κυλιόμενες σκάλες που συντανήσαμε για πρώτη φορά πριν από αρκετές δεκαετίες στα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Να που έφτασε η ώρα να γνωρίσουμε και να ζήσουμε και τα κυλιόμενα lock down στην εποχή του κορωνοϊού που είναι αλήθεια ότι έχει φέρει για άλλη μια φορά τα πάνω – κάτω στις ζωές μας.

Στην αρχή δεν το πιστεύαμε, όταν το είδαμε να έρχεται το αγνοήσαμε , όταν μας απείλησε το υποτιμήσαμε και σήμερα ζούμε το δεύτερο lock down μέσα σε λίγους μήνες.

Και η περιπέτεια μας δεν σταματά εδώ.

Σύμφωνα με αυτά που μας λένε οι επιστήμονες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετά τα φετινά Χριστούγεννα που σίγουρα δεν θα είναι κανονικά να έχουμε κυλιόμενα lock down ανάλογα πάντα και με την εξέλιξη της πανδημίας που μέχρι και σήμερα δεν δείχνει να έχει διάθεση υποχώρησης.

Απέναντι σε αυτή την επιθετική τακτική σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς η μόνη μας άμυνα είναι η καραντίνα η οποία όμως έχει ξεκινήσει και απειλεί σοβαρά και την ψυχική μας υγεία.

Ο κόσμος έχει σαλτάρει και δεν μπορεί άλλο την κλεισούρα.

Μας σκοτώνει αυτό το μαμ – κακά και νάνι !

Δεν είναι για τον Έλληνα αυτό το πρόγραμμα που θέλει δράση στην καθημερινότητα του.

Αυτές οι καραντίνες είναι μαχαιριά στην πλάτη όπως καταλαβαίνετε που θα πρέπει όμως να πειθαρχήσουμε αν δεν θέλουμε να ζήσουμε πιο δύσκολες περιπέτειες.

 

Αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας «χτυπάει» νεότερους ανθρώπους που μέχρι να βρεθεί στο δρόμο τους αυτός ο ιός ήταν υγιέστατοι και βρέθηκαν ξαφνικά με αναπνευστικά προβλήματα στα Νοσοκομεία.

Αυτό είναι που προβληματίζει, ανησυχεί του επιστήμονες  και κρούει τον κώδωνα κινδύνου σε όλους και κυρίως σε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι.

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Κανείς δεν σου εγγυάται ότι αν προσβληθείς από τον ιό θα είσαι ασυμπτωματικός.

Και αν είσαι αυτό είναι το καλό σενάριο.

Το κακό το γνωρίζουμε όλοι !

 

Με Διονύση Σαββόπουλο το ερχόμενο Σάββατο στην εκπομπή «σπίτι με το mega».

Ο Νιόνιος θα μας κρατήσει συντροφιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και μία πλειάδα κυρίως νέων καλλιτεχνών.

 

Μέσα σε αυτό τον μήνα αναμένεται να μπει στα ταμεία των επιχειρήσεων η 4η επιστρεπτέα προκαταβολή του κράτους αρκεί βέβαια να είστε στους δικαιούχους αφού σε όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και τα ψιλά γράμματα τα οποία οι περισσότεροι αγνοούν και διαβάζουν όταν κοπούν.

Αυτή την φορά για να μην απογοητευτείτε καλύτερα να ξεκινήσετε από τα ψιλά γράμματα προκειμένου να ξέρετε τι να περιμένετε και κυρίως να μην απογοητευτείτε.

Πάντως έτσι όπως πάει η δουλειά με τα lock down η κυβέρνηση θα πρέπει κάθε μήνα , μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια , να δίνει και από μία επιστρεπτέα η οποία στην πορεία θα γίνει ΜΗ επιστρεπτέα.

Αλλιώς δεν βγαίνει …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί είναι και δύσκολοι και κρίσιμοι.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης