Dark Mode Light Mode

Πρώτο Beer Festival στα Δωμάτια Καβάλας στο πλαίσιο του 12ου Paggaio Trail Run!

Φωτογραφία αρχείου

Τα Δωμάτια Καβάλας ετοιμάζονται να φορέσουν τα γιορτινά τους την Κυριακή 4 Μαΐου 2025, φιλοξενώντας για ακόμη μία χρονιά το 12ο Paggaio Trail Run και, για πρώτη φορά, το Beer Festival του χωριού!

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του 1ου Beer Festival πλαισιώνει ιδανικά τη μεγάλη αθλητική γιορτή, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που ξεκινά στις 10:30 το πρωί με χορευτικά από τη σχολή DANCEMANIA, συνεχίζεται στις 11:30 με δημιουργική απασχόληση για παιδιά από την ομάδα ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΛΙΝΟ (face painting, σαπουνόφουσκες και ξένοιαστο παιχνίδι) και κορυφώνεται με μουσική, άφθονη μπύρα, παραδοσιακές γεύσεις και έκθεση τοπικών προϊόντων έως τις 17:00 το απόγευμα.

Μέσα σε ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς –με πέτρινα καλντερίμια, τοξωτά γεφύρια και τρεχούμενα νερά στους πρόποδες του μυθικού Παγγαίου– αθλητές, συνοδοί και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την εμπειρία του αγώνα με την αυθεντική φιλοξενία, το γλέντι και τις τοπικές γεύσεις.

Τα Δωμάτια Καβάλας, με αγάπη και μεράκι, σας περιμένουν να γιορτάσετε μαζί τους σε μια μέρα γεμάτη κέφι, φύση και… μπύρα!

πηγή: Πολιτιστικός Σύλλογος Δωματίων Παγγαίου《Το γεφύρι》

Προηγούμενο άρθρο

Στο μονοπάτι της Παλαιάς Καβάλας: Ένα ταξίδι μέσα από ήλιο, βροχή και χαλάζι (video)

Επόμενο άρθρο

Ξενοδοχειακό Marketing: Πώς να Δημιουργείς Εμπειρίες πριν το Check-in