• 20 Απριλίου 2024,

Πρόβα καλοκαιριού …

 Πρόβα καλοκαιριού …

Είναι αλήθεια οτι το τριήμερο του ΠΑΣΧΑ απο την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ ήταν για πολλούς, τους πιο τρολμηρούς,  και μια πολύ καλή πρόβα καλοκαιριού αφού τολμήσανε να κάνουν τις πρώτιες τους βουτιές στην θάλασσα που κατά γενική ομολογία δεν ήταν και τόσο κρύα ή αν θέλετε τόσο όσο περιμένανε να είναι.

Όπως και να το κάνουμε οι βουτιές στα μέσα του Απρίλη δεν είναι για όλους.

Πάντως όσοι το επιχειρήσανε δεν το μετανοιώσανε καθόλου και μας είπανε οτι η αίσθηση πρώτα να βουτάς και μετά να πλακώνεσαι στο κοκορέτσι είναι μαγική.

Η επόμενη απόπειρα και για αυτούς αλλα κυρίως για όσους δεν το τολμήσανε τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ θα γίνει την πρωτομαγιά.

Πρώτα θα φτιάξουμε το παραδοσιακό μας στεφάνι και εν συνεχεία θα επιχειρήσουμε να βουτήξουμε αν και δεν το βλέπω και πολύ πιθανό αυτό το σενάριο.

Όσοι είχανε διάθεση να ξεκινήσουν νωρίς τα καλοκαιρινά μπάνια το κάνανε τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Οι υπόλοιποι θα είναι έτοιμοι τις πρώτες μέρες του Ιούνη στην καλύτερη.

Στην Νέα Ηρακλείτσα απέναντι απο τα γήπεδα 5χ5 ανοίγει σε λίγες μέρες το νέο κατάστημα του ΠΟΘΗΤΑΚΗ που αποφάσισε να βγεί και εκτός Καβάλας με στόχο όπως καταλαβαίνετε τους τουρίστες της καλοκαιρινής σαιζόν.

Η στήλη εύχεται στον επιχειρηματία καλές δουλειές και για το νέο αυτό κατάστημα.

Δεν μας προβληματίζουν καθόλου οι προβλέψεις του ΔΝΤ για χαμηλότερα νούμερα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας αφού έχει αποδειχθεί οτι τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Αυτό που τους ενδιαφέρει όλους είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα των ελλήνων προς το καλύτερο και για να το θέσουμε πιο απλά να γίνει πιο εύκολη.

Τι να το κάνουμε εμείς και το 2% και το 2,7% ρυθμό ανάτπυξης για την ελληνική οικονομία που προβλέπεται για το 2018  όταν ο έλληνας καθημερινά καλείται να ανέβει στα τέσσερα έναν Γολγοθά.

Το 55% που έκανε ο μεγάλος τελικός του RISING STAR προχθές Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ ήταν ένα νούμερο που το SURVIVOR κάνει στις διαφημίσεις αφού σε πλήρη δράση τα νούμερα που χτυπάει είναι πάνω απο 70%.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί όλοι τρελένονται με το SURVIVOR ;

Μάλιστα σε κάποια συμβούλια αποχώρησης τα ποσοστά τηλεθέασης αγγίζουν ακόμα και το 85% όπως έγινε και στο συμβούλιο που μας οδήγησε στην αποχώρηση του Χανταμπάκη.

Ακόμα προσπαθούν να εξηγήσουν οι τηλεκριτικοί και γενικότερα οι άνθρωποι της τηλεόρασης τον λόγο για τον οποίο αυτό το SURVIVOR έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Πάντως μετά το RISING STAR έρχεται ένας άλλος μουσικός διαγωνισμός και αυτός είναι το Χ FACTOR με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά που έχει αφήσει τις πίστες και έχει αναλάβει άλλους ρόλους.

Καταλαβαίνετε οτι η κρίση η οικονομική έχει σμπρώξει ακόμα και τραγουδιστές της εμβέλειας του Σάκη Ρουβά σε άλλες επιλογές αφού η νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας δεν τους χωρά όλους.

Ηταν ποτέ δυνατόν το 2005 ή το 2007 ο Ρουβάς ή η Βανδή να αφήνανε τις πίστες για να παίξουν τον ρόλο του κριτή σε κάποιο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό ;

Τα σχήματα που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα είναι συγκεκριμένα , λίγα και πάλι δεν δουλεύουν όλα.

Αφήστε που μέχρι να μας χτυπήσει την πόρτα η κρίση ο κάθε τραγουδιστής εμφανιζόταν μόνος του και κρατούσε ένα ολόκληρο μαγαζί.

Απο το 2010 και μετά αυτό δεν υπάρχει και όλοι έχουν επιλέξει τον δρόμο των συνεργασιών , ακόμα και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Είναι φοβερό αυτό που διαβάζουμε σε site και εφημερίδες οτι έρχονται νέες αυξήσεις στους ήδη φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφού θα πρέπει οι ευπαθείς ομάδες να συνεχίσουν να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα σε χαμηλότερες τιμές.

Κανένα πρόβλημα με αυτό και ΟΚ.

Το πρόβλημα είναι γιατί αυτή την επιβάρυνση να την σηκώσουν οι υπόλοιποι καταναλωτές και οχι το κράτος στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής.

Διότι έτσι που την πάει την δουλειά το κράτος με την ΔΕΗ σε λίγο θα γίνουμε όλοι ευπαθείς ομάδες.

Δεν είναι λύση αυτά που δεν πληρώνουν όσοι έχουν ανάγκη να τα πληρώνουν οι υπόλοιποι.

Που είναι το κράτος ;

Που είναι η πρόνοια του κράτους ;

Τις νέες αυτές αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα τους δούμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ απο τον Ιούνιο και μετά γεροί να είμαστε.

Απο τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση απο την ομάδα των διασήμων οι δύο που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φύγουν απο το νησί και να επιστρέψουν στην Ελλάδα είναι ο Κοκινάκης και ο Λάμπρος ο Χούτος.

Μεταξύ των δύο θα παιχτεί η αποχώρηση που θα είναι και η τελευταία πριν την ένωση των δύο ομάδων αν και οι φήμες θέλουν τελικά την Λάουρα να φεύγει απο το νησί.

Να είστε αισιόδοξοι και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης