Προβάδισμα Χ. Μέτιου και κατά τον Γιώργο Καλαντζή

 Προβάδισμα Χ. Μέτιου και κατά τον Γιώργο Καλαντζή

Ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Καλαντζής εκτιμά ότι ο εν ενεργεία περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος έχει προβάδισμα αναφορικά με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη των εκλογών του 2019.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης από την Άρτα όπου βρισκόταν, δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ΝΔ θα στηρίξει τους εν ενεργεία περιφερειάρχες οι οποίοι είχε εκλεγεί με τη δική της υποστήριξη το 2014. Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Μητσοτάκη θεωρήθηκε ως έμμεση στήριξη και στον Χρήστο Μέτιο, παρά το γεγονός ότι η δική του περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν είχε εκλεγεί το 2014 αλλά μέσω ειδικής διαδικασίας μετά το θάνατο του Γιώργου Παυλίδη.

«Ο Χρήστος Μέτιος έχει προβάδισμα, όσο όμως αυτό δεν ανακοινώνεται δείχνει πως το θέμα ακόμη δεν έχει κλείσει», σημείωσε ο Γιώργος Καλαντζής. Για όσους τους αμφισβητούν, σημείωσε με νόημα ότι μαλώνουν μεταξύ τους και δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επικεφαλής της ομάδας τους.

Ο κ. Καλαντζής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της πρόσφατης επίσκεψης στην Καβάλα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης