Πτώσης της θερμοκρασίας μετά τον μίνι καύσωνα …

 Πτώσης της θερμοκρασίας μετά τον μίνι καύσωνα …

Μετά τον μίνι καύσωνα που μας επηρέασε Τετάρτη και Πέμπτη η θερμοκρασία πέφτει και έρχονται βροχές και μπουρίνια που θα μας επηρεάσουν απο Κυριακή.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ που μπορεί και να αλλάξει την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα έχει ένα μπέρδεμα και θα είναι σίγουρα δροσερός.

Εχω την εντύπωση οτι το φετεινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται απο μια αστάθεια σε φαινόμενα και θερμοκρασίες που δεν είναι και τόσο συνηθισμένα για την δική μας περιοχή.

Είναι περισσότερο φαινόμενα που παρατηρούνται σε τροπικά μέρη.

Προσπαθούν να ανανεώσουν την εκπομπή της Μενεγάκη που στην πρόσφατη τηλεοπτική σαιζόν πάτωσε όσο αφορά την τηλεθέαση και της αλλάζουν όλους τους συνεργάτες ακόμα και αυτούς που ήταν δίπλα της πάνω απο 15 χρόνια.

Δεν έχουν καταλάβει οτι το πρόβλημα είναι η ίδια η Μενεγάκη που πλέον δεν τραβάει γιατί δεν ενδιαφέρεται για αυτό που κάνει.

Εχει χάσει το ενδιαφέρον της , την όρεξη της και τους τηλεθεατές της.

Εγώ αν ήμουνα στην θέση του ALPHA θα άφηνα τους συνεργάτες και θα έψαχνα να βρώ την αντικαταστάτρια της Μενεγάκη η οποία μπορεί πλέον να ασχοληθεί με την τουριστική επιχείρηση του συζύγου της στα Άχλα της Άνδρου.

Να πάει να στρώνει κανά κρεβάτι , να ετοιμάζει κανά πρωϊνό.

Η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Δηλαδή μέχρι πότε θα βγάζει λεφτά με το νάζι και την τσαχπινιά της ;

Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλα.

Η Μενεγάκη κάνει χαβαλέ , πετάει κανα βυζί ή κάνα μπούτι φόρα παρτίδα στην κάμερα και βγάζει μεροκάματο.

Δεν είναι έτσι ρε λεβέντες ή αν θέλετε πιο σωστά δεν μπορεί να είναι πάντα έτσι.

Οι εμφανίσεις της Μελάνιας Τράμπ είναι οτι καλύτερο συνέβη αυτούς τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της χώρας απο τον Τράμπ ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο δεν έχει κάνει τίποτα και όσο δεν κάνει πολιτική τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κάνει λιγότερο κακό στην χώρα του.

Αντίθετα με τον Τράμπ αυτή που είναι χάρμα οφθαλμού σε κάθε εμφανίση της είναι η Μελάνια η οποία εκτός απο την κορμοστασιά της και της τέλειες αναλογίες της έχει και φοβερές ενδυματολογικές επιλογές.

Προχθές που το ζεύγος που προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το κορίτσι απο την Σερβία φορούσε ένα κατά κόκκινο φόρεμα και ήταν σκέτη φωτιά !

Η Μελάνια και το ‘ χει και το διαχειρίζεται και σωστά διότι όπως αποδείχθηκε δεν φτάνει μόνο να το ΄χεις.

Θα μείνει μακράν στην ιστορία ώς η πιο γοητευτική πρώτη κυρία που πέρασε ποτέ απο τον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

Το κορίτσι είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !

Γοητευτκό τούμπανο !

Βγήκε η απόφαση που δικαιώνει τους περισσότερους απολυμένους εργαζόμενους της ΒΦΛ αλλά κατά ένα περίεργο λόγο την απόφαση αυτή υποδέχτηκαν με πανυγηρικό τρόπο και οι εκτός και οι εντός και η διοίκηση του εργαστασίου.

Τελικά ρε λεβέντες ποιός έχασε απο αυτή την απόφαση ;

Συνήθως όταν υπάρχει μια δικαστική διαμάχη και βγαίνει μια απόφαση , κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει.

Στην περίπτωση του εργοστασίου φαίνεται οτι δεν υπάρχουν χαμένοι αφού όλοι πανυγηρίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί φέτος το καλοκαίρι τόσες τσούχτρες.

Οι περισσότεροι το αποδίδουν στην υψηλή θερμοκρασία αλλα σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό αφού οι θερμοκρασίες που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα δεν ήταν τόσο υψηλές όσο να προκαλέσουν την εμφάνιση των μεδουσών.

Κάτι άλλο παίζει και φέτος έχουμε απόβαση απο μέδουσες σε όλες τις παραλίες της χώρας.

Να ξέρετε οτι αυτές κάπου εδώ γύρω έχουν την φωλιά τους που λέει και έναν γνωστό ανέκδοτο.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ απο το μεσημέρι της Κυριακής ο καιρός χαλάει και έρχονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα μας επηρεάσουν και την Δευτέρα.

Για παράδειγμα την Δευτέρα η ΕΜΥ δίνει 19 βαθμούς το μεσημέρι λές και είμαστε στην Άνοιξη διότι οι 19 βαθμοί τις πιο θερμές ώρες της μέρας δεν είναι καλοκαιρινή θερμοκρασία.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα αγαπητοί αναγνώστες της στήλης μας.

Όλα θα πάνε καλά και είμαστε σίγουροι οτι θα περάσουμε άλλο ένα ξεκούραστο και χαλαρό Σαββατοκύριακο που θα πρέπει να πάρουμε τις ανάσες μας προκειμένου να μπορέσουμε να βγάλουμε και την επόμενη εβδομάδα που ακολουθεί.

Καλή σας ημέρα και καλή αντάμωση το πρωί της Δευτέρας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης