Πυρ και μανία η αγορά με τη διακοπή ρεύματος την Τρίτη

 Πυρ και μανία η αγορά με τη διακοπή ρεύματος την Τρίτη

Ακόμη και το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης ήταν αρκετά θυμωμένος εξαιτίας της πολύωρης διακοπής ρεύματος το προηγούμενο απόγευμα και βράδυ σε τμήμα της αγοράς.

Ο Βασίλης Λεμονίδης ενημέρωσε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου αλλά και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Είπε στην Πρωινή ότι οι φορείς της αγοράς ετοιμάζονται να παρέμβουν προς τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ στην Καβάλα.  Ας θυμηθούμε τι έγινε το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης κυρίως στην Ομόνοια και τη Βενιζέλου: Σημειώθηκε διακοπή ρεύματος περίπου στις 6 το απόγευμα σε μεγάλο κομμάτι της οδού Ομονοίας και σε άλλες περιοχές της αγοράς όπως η αρχή της οδού Βενιζέλου.

Υπήρξαν περιοχές στο κέντρο της πόλης που το ρεύμα επανήλθε λίγο πριν τις 11 το βράδυ!

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ απαντούσε σε κλήσεις πολιτών ενημερώνοντας ότι η βλάβη θα διορθώνονται αν το επόμενο πρωί!  Τελικά το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας που δούλεψε δύο ώρες για το συγκεκριμένο πρόβλημα, διαπίστωσε ότι αυτό βρίσκονταν στην κατάληξη υπόγειου καλωδίου.

Μπόρεσε και το διόρθωσε το βράδυ της Τρίτης. Δεν χρειάστηκαν περαιτέρω ενέργειες το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεμονίδη ένα ολόκληρο απόγευμα στην καρδιά του Καλοκαιριού μεγάλο τμήμα της αγοράς δεν είχε ρεύμα. «Χάσαμε πελάτες, χάσαμε εισόδηματα» είπε ο Βασίλης Λεμονίδης που μνημόνευσε προβλήματα σε ευπαθή προϊόντα που κι αυτά κινδύνευσαν να καταστραφούν. Είπε ότι στο κέντρο της πόλης μένουν άρρωστοι άνθρωποι που είχαν και αυτοί ανάγκη από ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσουν βοηθητικές τους συσκευές κτλ.  Ποιος θα μας σκεφτεί, αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και είπε χαρακτηριστικά ότι κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για όσα έγιναν.

 

 

Διαβάστε επίσης