• 5 Μαΐου 2024,

“Φαγώθηκαν” με τα αστακοκάραβα του Κασσελάκη

 “Φαγώθηκαν” με τα αστακοκάραβα του Κασσελάκη

Ρε φαγώθηκαν στη Νέα Δημοκρατία με τα αστακοκάραβα του Κασσελάκη.

Ρε αφήστε τον πρόεδρο να βγάζει αστακούς.

Μιλάμε για τον καλύτερο μεζέ για τσίπουρο.

Αφού σκεφτόμαστε σοβαρά να μαζέψουμε υπογραφές και να του κάνουμε πρόταση να φέρει το ένα εκ των δύο  αστακοκάραβων που έχει στην ιδιοκτησία του στην Ελλάδα.

Ψηφίστε στις Ευρωεκλογές Κασσελάκη για δωρεάν ΑΣΤΑΚΟΥΣ !

 

Είμαστε πολύ κοντά , εκτός απροόπτου, σε ένα τριήμερο Καθαρής Δευτέρας με καλό καιρό.

Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση γιατί το συγκεκριμένο τριήμερο για να είναι πετυχημένο έχει ως προϋπόθεση τον καλό καιρό.

 

Μια νέα και πρόσφατη δημοσκόπηση έχει να βάλει «φωτιά» στην Χαριλάου Τρικούπη αφού μετά από πολύ καιρό το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη είναι τρίτο κόμμα , πίσω από τον Κασσελάκη με διαφορά περίπου δύο μονάδων.

Είναι σίγουρο ότι αν και στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα και πίσω από τον «πληγωμένο» ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρουλάκης θα έχει θέμα.

Στην ίδια δημοσκόπηση το κόμμα του Βελόπουλου αγγίζει το 8% ενώ το νεοσύστατο κόμμα της Νέας Αριστεράς πολύ κοντά στο 4%.

Το μόνο που κόμμα που θέλει να ξεχάσει γρήγορα την συγκεκριμένη δημοσκόπηση της εταιρίας Interview είναι το ΠΑΣΟΚ που θα έπρεπε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με τόσα ανοιχτά μέτωπα για την κυβέρνηση να  ήταν κοντά στο 20%.

 

Και αν ο χαρταετός μας για να έχει περισσότερες πιθανότητες να πετάξει θα πρέπει να έχει ελαφρύ κορμό , σωστά ζύγια και μεγάλη ουρά η λαγάνα που θα κυριαρχήσει το τραπέζι με τα Σαρακοστιανά θα πρέπει να είναι τραγανή και σκληρή.

Μην είναι σαν ψωμί .

 

Μέχρι και την αναμμένη δάδα θυμηθήκανε στη Νέα Δημοκρατία για τα 50 χρόνια του κόμματος τους.
Όχι ότι θα αλλάξει το σημερινό έμβλημα αλλά η αλλαγή αυτή έγινε καθαρά για επετειακούς λόγους και για να στείλουν ίσως και ένα μήνυμα στους παλιούς ψηφοφόρους του κόμματος ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε.

 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η αναμμένη δάδα εξαφανίστηκε από το σύμβολο του κόμματος το 2011.

 

Φοβερή υπερασπιστική γραμμή για τον μεγαλοδικηγόρο Αλέξη Κούγια όσο αφορά το επεισόδιο που είχε με τον Λάκη Λαζόπουλο πριν από μερικά χρόνια σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο Λαζόπουλος είχε καταθέσει τότε μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια για σωματική επίθεση αλλά ο Κούγιας δίνει μία άλλη ερμηνεία λέγοντας ότι απλά τον τράβηξε να τον σηκώσει από την θέση στην οποία καθόταν για να του αποδείξει ότι είναι πιο ψηλός !

Άγαλμα τα περιστέρια !!!

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης