• 20 Απριλίου 2024,

” Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”

 ” Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”

Τελικά ο «ΔΙΟΜΗΔΗΣ» όταν πέρασε από την Καβάλα , γιατί πέρασε  κάποια στιγμή ,είχε μάλλον κλειστά τα μάτια.

Γύρω – γύρω χιόνια και στη μέση η Καβάλα !

Για άλλη μια φορά η Καβάλα έμεινε έξω από ένα  καιρικό φαινόμενο που εκτός από χιόνια έφερε και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η ουσία είναι ότι ο «ΔΙΟΜΗΔΗΣ» ανήκει στο παρελθόν και πλέον είμαστε έτοιμοι για το επόμενο  φαινόμενο το οποίο κάπου πήρε το αυτάκι μας ότι αναμένεται γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Μετά περιμένουμε τις Αλκυονίδες ημέρες που κάθε χρόνο η άφιξη τους υπολογίζεται το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη εκτός απροόπτου.

Ελπίζουμε ότι αυτά τα απρόοπτα δεν θα συμβούν φέτος και θα τις χαρούμε τις Αλκυονίδες ημέρες που είναι μία μίνι άνοιξη μέσα στο καταχείμωνο.

 

Εκτός από τα σήριαλ «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» «ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» και άλλα πολλά το τελευταίο διάστημα έχουμε και το σήριαλ της συμμετοχής του Τζόκοβιτς στο Australian Open με πολλά δυστυχώς επεισόδια.

Όλα γίνονται γιατί ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη είναι αρνητής του εμβολίου και παρόλα αυτά θέλει να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά που έχει το εμβόλιο ως προϋπόθεση συμμετοχής για όλους τους αθλητές.

Θα μπορούσε να βγει και να υπερασπιστεί την επιλογή του και όχι να προσπαθεί να ξεγελάσει τους διοργανωτές με διάφορα σενάρια που έχει σκαρφιστεί προκειμένου να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια βρίσκει η συμμετοχή του.

Δεν γίνεται όλος ο πλανήτης να ασχολείται με το αν και  πότε νόσησε ο Νόβακ και αν τήρησε την καραντίνα του.

 

Η πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων ξεκίνησε πολύ νωχελικά στην Καβάλα αφού όλοι ασχολούνται με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι αυξήσεις είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορεί καμία προσπάθεια επιδότησης τους από την μεριά της κυβέρνησης  να αλλάξει την ροή των πραγμάτων.

Το φινάλε αυτή της ιστορίας θα είναι τραγικό αφού πάρα πολλοί επαγγελματίες είναι σε απόγνωση.

Δεν είναι δυνατόν να μπορείς να πληρώνεις ένα λογαριασμό που είναι 3 φορές πάνω.

Απλά δεν γίνεται.

 

Μήπως είναι λίγο υπερβολικός ο πατέρας του Τζόκοβιτς όταν λέει  ότι ο γιός του στην διάρκεια της καραντίνας του σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας βασανίστηκε ;

Σε 5άστερο ξενοδοχείο ήταν ρε παιδιά  όχι στο Γκουαντάναμο !

Γενικά αυτή η υπόθεση έχει πολλές υπερβολές και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί.

Είναι δικαίωμα του και τέλος !

 

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»  λέγανε οι αρχαίοι συγγραφείς και είχανε δίκιο.

Αυτό ακριβώς ισχύει και για τον ΑΟΚ που από προχθές επέστρεψε ουσιαστικά στην αγωνιστική δράση και θα διεκδικήσει την παραμονή του στην Super League 2.

Από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας κρατάμε το ν ενθουσιασμό όχι μόνο των παικτών μας αλλά και του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

Τα καλύτερα έρχονται …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης