Ραντεβού στις 18 του μήνα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

 Ραντεβού στις 18 του μήνα στο  Ελληνικό Κοινοβούλιο

Όπως έχετε καταλάβει όλα είναι έτοιμα προκειμένου στις 18 του μήνα ημέρα Πέμπτη το ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφίσει όλα αυτά τα μέτρα που ζητάνε οι δανειστές προκειμένου στις 22 του ίδιου μήνα να κλείσει η αξιολόγηση στην συνεδρίαση του Eurogroup.

Κάποια μέτρα θα ισχύσουν το 2019 κάποια το 2020 και αν κάτι πάει στραβά ίσως και νωρίτερα.

Παρόλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση μας λέει οτι αξίζει τον κόπο αφού μετά το απαραίτητο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης έρχονται τα καλύτερα.

Μετά την αξιολόγηση έρχονται τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος που θα είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τσίπρα η πιο ουσιαστική προσέγγιση μέχρι σήμερα στο ελληνικό χρέος απο την μεριά των εταίρων ενώ τον προσεχή Ιούνιο η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει και μια πρόβα τζενεράλε με μια δοκιμαστική έξοδο στις αγορές.

Το άλλο που θα πρέπει να αναμένουμε ακόμα και μέσα στον Ιούνιο είναι η χαλάρωση των capital controls αφού η ολική τους άρση στην καλύτερη των περιπτώσεων έρχεται τον επόμενο χρόνο , το 2018.

Απο την άλλη βέβαια υπάρχουν και κάποιες φωνές που ακούγονται απο διάφορα ΜΜΕ κυρίως εκτός Ελλάδας που υποστηρίζουν οτι οι έλληνες δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα αυτή την εξαθλίωση η οποία τίνει να γίνει μια μόνινη κατάσταση στην Ελλάδα.

Το Σάββατο είμαστε όλοι με την DEMY σ τον διαγωνισμό της Eurovision γιατί πρόκειται για μια νέα τραγουδίστρια ταλαντούχα και φρέσκια !

Και μόνο που κατάφερε να περάσει την Ελλάδα στον τελικό του Σαββάτου είναι επιτυχία.

Ο Φωκάς ο Ευαγγελινός ο τώρα οποίος έχει αναλάβει την χορογραφία του τραγουδιού αν και ακούσαμε πολλά  αυτά που είδαμε στον ημιτελικό ήταν τελικά πολύ λιγότερα.

Σχεδόν τίποτα δεν μας εντυπωσίασε και σίγουρα θα μπορούσε να κάνει περισσότερα.

Η DEMY το βράδυ του Σαββάτου να κάνει την προσπάθεια της και είμαστε όλοι μαζί της.

Η ανακαίνιση στα όμορφα παρτέρια του Φαλήρου με τους φοίνικες ολοκληρώθηκε αφού και το γκαζόν κουρεύτηκε και νέα λουλούδια φυτέυτηκαν ενώ τελείωσε και το ριζικό κλάδεμα των φινοικόδεντρων λόγω του οτι είχανε παγώσει απο το βαρύ χειμώνα που προηγήθηκε.

Πάντως οι φοίνικες στο Φάληρο ήδη έχουν πετάξει τα πρώτα πράσινα φύλλα και δείχνουν οτι σχετικά γρήγορα θα πάρουν και πάλι μπρος.

Οι εργασίες ανάπλασης του πάρκου ΚΟΡΑΛΙ στο Παληό έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και αυτό που απομένει είναι να στηθούν τα καινούργια παιχνίδια.

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι για φέτος το καλοκαίρι δεν θα προλάβει να ανοίξει το αναψυκτήριο αφού ακόμα δεν έχει βγεί σε διαγωνισμό αλλα τουλάχιστον να προλάβουν να στηθούν τα παιχνίδια για να τα χαρούνε οι πιτσιρικάδες που χρειάζονται ένα χώρο εκτόνωσης.

Καλό θα είναι ο Δήμος Καβάλας να επισπεύσει τις διαδικασίες και να παραδώσει πάρκο έτοιμο στους κατοίκους του Παληού.

Τελικά είχαμε δίκιο που σας γράφαμε μέσα απο αυτή την σελίδα οτι απο το SURVIVOR θα φύγει η Βαλαβάνη.

Πως , πως , πως …

Έφυγε τελικά η Λαουρίτα διαψεύδοντας όλες τις φήμες που θέλανε την Ευρδίκη εκτός παιχινδιού.

Πάντως η διαφορά του ποσοστού ανάμεσα στην Λάουρα που έφυγε και την Ευριδικη που έμεινε ήταν πολύ μικρή.

Ο Τζανακόπουλος ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης δεν μοιάζει ρε παιδιά με τον Κοκκινάκη του SURVIVOR ;

Αν εξαιρέσεις το κοντό μαλλί στα χαρακτηριστικά του προσώπου υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες και βέβαια και αυτός όπως και ο Κοκκινάκης είναι σχεδόν πάντα χαμογελαστός.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται , σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά και σίγουρα τα καλύτερα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.

Το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός και άκρως καλοκαιρινός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης