• 8 Μαΐου 2024,

ΑΟΚ: Παίρνει την πρώτη δόση από το Δήμο την επόμενη εβδομάδα

 ΑΟΚ: Παίρνει την πρώτη δόση από το Δήμο την επόμενη εβδομάδα

Μέσω διαφήμισης στη φανέλα ο ΑΟΚ αναμένεται να εισπράξει τη πρώτη δόση από τα χρήματα που έχει υποσχεθεί ο Δήμος Καβάλας.

Η πρώτη δόση αφού βέβαια υπογραφεί το ένταλμα πληρωμής, αναμένεται να καταβληθεί την επόμενη εβδομάδα η το αργότερο σε 10 μέρες. Θα είναι του ύψους 7,5 χιλιάδες. Το υπόλοιπο του ποσού θα δοθεί λίγο αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι. Συνολικά το ποσό είναι 15χιλιάδες.

Τις τελευταίες ημέρες άνθρωποι του Ερασιτέχνη από την αρχή έκαναν όλα τα δικαιολογητικά, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Την Κυριακή στο ματς με το Νέστο Χρυσούπολης, η φανέλα του ΑΟΚ, θα διαφημίζει Δημοτική Επιχείρηση(Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων).

Κολλούσε όλο αυτό τον καιρό σε διαδικαστικά θέματα και στον τρόπο διαφήμισης.

Δοκιμές για την ενδεκάδα

Χθες το απόγευμα η προπόνηση έγινε στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου ο Αγγελος Διγκόζης πραγματοποίησε δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς που έρχεται με το Νέστο. Το σίγουρο είναι ότι θα επανέλθει ο Τέλλος που δεν αγωνίστηκε στη Νάουσα.   Παίζονται μια- δυο θέσεις στο αρχικό σχήμα.  Σταματόπουλος, Κεφαλάς, Τουμανίδης διεκδικούν τις δυο θέσεις των αμυντικών μέσων.  Ο Φραγκούλης είναι ο μόνος που λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζεται.

 

*Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στις δυο ομάδες

Αρκετοί είναι οι παίκτες στα στρατόπεδα του ΑΟΚ και του Νέστου, που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων.

Από τον ΑΟΚ, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αγωνιζόταν μέχρι το Γενάρη στο Νέστο.  Πέρσι είχε αγωνιστεί στο Νέστο ο Αλέξης Μελισσόπουλος που το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον ΑΟΚ. Ακόμη και ο αριστερός πλάγιος αμυντικός Τάσος Φραγκούλης.

Στην ομάδα της Χρυσούπολης έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ, οι δυο τερματοφύλακες Σουμουλίδης, Κυφωνίδης. Μάλιστα ο Νίκος Σουμουλίδης είχε πάρει μεταγραφή από τον ΑΟΚ στον Εργοτέλη πριν αρκετά χρόνια.

Επίσης στον ΑΟΚ αγωνίστηκαν ο Καζαντζίδης την περίοδο του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ο Κούτεφ στη Β` Εθνική(δανεικός από την Ξάνθη).

Ο  Σωκράτης Κωνσταντινίδης που πέρσι ήταν στο ρόστερ του ΑΟΚ, δεν αγωνίζεται τελευταία λόγω τραυματισμού.

Ο Γεωργιτσόπουλος στο ντέρμπι του ΑΟΚ με το Νέστο

Ο Δραμινός διαιτητής Γεωργιτσόπουλος θα είναι ο διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης του ΑΟΚ με το Νέστο, στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 29η αγωνιστική.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μπαλάσας, Μιχταζίδης-Σιανίδης (Μακεδονίας)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Σιμίδης, Τερζόπουλος-Κίτσος (Έβρου)

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Τρακαλιάνης, Κρυωνάς (Σερρών)-Γιαμουζής (Πιερίας)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γκαραγκάνης, Μηνούδης-Δέλλιος (Πιερίας)

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Γεωργιτσόπουλος, Τσακίρης-Παστιάδης (Δράμας)

ΝΑΟΥΣΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βουρνέλης, Νταβέλας-Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Διαβάστε επίσης