Ραντεβού στην Ερυθρού όπως παλιά Νο2 : Δεν τους τρόμαξε ούτε η βροχή ( φωτογραφίες )

 Ραντεβού στην Ερυθρού όπως παλιά Νο2 : Δεν τους τρόμαξε ούτε η βροχή ( φωτογραφίες )

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι νοσταλγοί του παρελθόντος και κυρίως της δεκαετίας του 80’ μαζεύτηκαν στον δρόμο που την συγκεκριμένη δεκαετία κινούνταν οι νέοι της εποχής αφού στον συγκεκριμένο δρόμο ήταν τα περισσότερα αγαπημένα τους στέκια.

Η βροχή που έπεσε από νωρίς δεν τρόμαξε σε καμία στιγμή τους διοργανωτές που συνεχώς ενημερώνανε από το facebook ότι το ραντεβού θα γίνει κανονικά.

Αυτή την φορά το αντάμωμα έγινε μπροστά στο πρώην MONACO (σημερινό ISTIKBAL) ενώ η καινοτομία του φετινού ραντεβού ήταν τα πολύ ωραία κοκτέιλ , εκείνης της εποχής που φτιάχνανε οι Σεφ της Σχολής Αρχιμαγείρων Καβάλας.

Δυνατή μουσική με αγαπημένα τραγούδια της χρυσής εκείνης μουσικά δεκαετίας που σίγουρα  οι περισσότεροι που βρέθηκαν στην Ερυθρού έχουν χορέψει και σιγοτραγουδήσει .

Η νοσταλγική διάθεση και οι ιστορίες που είχανε όλοι να θυμηθούν από εκείνα τα χρόνια κυριάρχησαν όπως ήταν επόμενο και δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Είναι σίγουρο ότι αυτό το ετήσιο αντάμωμα με τους νοσταλγούς της δεκαετίας θα γίνει θεσμός και όλοι πλέον είναι έτοιμοι για το ραντεβού στην Ερυθρού Νο 3.

Δείτε φωτογραφίες από τον κόσμο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ερυθρού, ενώ η προσέλευση του συνεχίζεται με το πάρτυ να είναι σε εξέλιξη.

 

Διαβάστε επίσης