• 23 Απριλίου 2024,

Ρεβεγιόν  Χριστουγέννων μέχρι τις 10 το βράδυ

 Ρεβεγιόν  Χριστουγέννων μέχρι τις 10 το βράδυ

Όπως έχετε  καταλάβει και σύμφωνα με αυτά που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση φέτος και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά τα ρεβεγιόν θα είναι μεσημεριανά μέχρι το βράδυ στις 10 αφού μετά σύμφωνα πάντα και με τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι κινείται θα ελέγχεται !
Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουμε από νωρίς το μεσημέρι και μέχρι τις 10 το βράδυ να έχουμε μαζέψει το τραπέζι και να έχουμε φορέσει και τις πιζάμες μας.

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα διαφορετικά και σίγουρα θα τα γιορτάσουμε πιο νωρίς.

Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει και η ανάλογη ψυχολογία.

Για να διασκεδάσεις θα πρέπει να έχεις ψυχολογία και χρήμα.

Φέτος δυστυχώς λείπουν και τα δύο οπότε θα πέσουμε νωρίς για ύπνο.

Μάλιστα η κυβέρνηση λέει ότι αν δεν δείξουμε καλή διαγωγή τις ημέρες των Χριστουγέννων ενόψει Πρωτοχρονιάς τα μέτρα θα γίνουν πιο αυστηρά.

 

Όλοι πλέον περιμένουν να έρθει ο Γενάρης να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και κυρίως να γίνει και η επανεκκίνηση  της  οικονομίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα πρέπει στόχος της κυβέρνησης να είναι μετά τις 7 Ιανουαρίου να ανοίξουν όχι μόνο τα σχολεία αλλά και η αγορά.

Αυτό το μοντέλο του click away δεν είναι λύση και σίγουρα οι περισσότεροι καταστηματάρχες θα ξεχάσουν πολύ εύκολα και γρήγορα αφού δεν βοήθησε καθόλου.

Πονούσε το κεφάλι μας και μας δώσανε … τσιρότο !

 

Για άλλη μια φορά στον στίβο του face book πέφτουν κορμιά μεταξύ των χρηστών που μαλώνουν για το αν θα πρέπει να κάνουμε ή όχι το εμβόλιο.

Υπάρχουν αυτοί που είναι πρόθυμοι να το κάνουν γιατί θέλουν να ξεμπερδέψουμε γρήγορα από αυτή την ιστορία και αυτοί που αρνούνται πεισματικά γιατί επιμένουν να πιστεύουν σε σενάρια συνομωσίας και να βλέπουν παντού φαντάσματα.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο  Χαρδαλιάς  με χθεσινή του ανακοίνωση απαγόρευσε και τα κάλαντα και αυτό είναι ένα χτύπημα κάτω από την μέση για τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν έτσι και αλλιώς εύκολα να καταλάβουν τι γίνεται και φαντάζεστε  πόσο βαρύ θα τους έρθει αυτό.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αρπάζεις από το χέρι ενός παιδιού το τρίγωνο και να τους λες κάλαντα του χρόνου.

 

Μετά από όλα αυτά καλούμαστε να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα έστω και με διαφορετικό τρόπο και να πάμε παρακάτω γιατί μόνο έτσι θα αφήσουμε πίσω μας αυτή την δύσκολη περίοδο.

Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί.

Καλά Χριστούγεννα και καλή αντάμωση την Δευτέρα , πρώτα ο θεός.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης