• 28 Μαρτίου 2024,

SASA BASTA για SURVIVOR

 SASA BASTA για SURVIVOR

Φαίνεται οτι απο σήμερα Τρίτη αφήνουμε σταδιακά πίσω μας και το φαινόμενο “Γαλάτεια” που μας έχει σαπίσει απο την περασμένη εβδομάδα που βρέχει συνεχώς.

Απο σήμερα Τρίτη πιστεύουμε οτι δεν υπάρχει τίποτα πλέον που μπορεί να μπεί ανάμεσα σε εμάς και την άνοιξη η άφιξη της οποίας έχει προγραμματισθεί για τις 21 του μήνα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ θα υπάρχει μια αστάθεια και τα επόμενα 24ωρα αλλά καμία σχέση με αυτά που ζήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα που δεν προλαβαίναμε να αλλάζουμε σώβρακο.

Ετσι και αλλιώς κύριο χαρακτηριστικό της άνοιξης είναι αυτή η αστάθεια του καιρού.

Το άλλο που θέλω να σας πω είναι οτι και οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ καλές και νορμάλ για την εποχή.

Λέτε τελικά ο Ερντογαν να βρήκε τον “μάστορα” του που  είναι  Ολλανδός;

Διότι ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει συγνώμη απο την Τουρκία αλλα ζήτησε αποκλιμάκωση της κατάστασης.

“Αν πρέπει να ζητήσουν κάποιοι συγνώμη  είναι οι Τούρκοι για όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσαν.”

Άντε τώρα να βρούνε άκρη.

Στις 31 Μαρτίου θα κοπεί η κορδέλα του νέου δρόμου στην περιοχή των Τεμπών που θα αλλάξει μια γα πάντα τα δεδομένα στον συγκεκριμένο οδικό άξονα.

Στις 31 Μαρτιου ημέρα Παρασκευή θα δοθεί στην κυκλοφορία το πιο δύσκολο κομάτι της Εγνατίας που δουλεύεται πάνω απο 10 χρόνια.

Η καθυστέρηση οφείλεται και στην οικονομική κρίση που χτύπησε την χώρα αλλα και στο γεγονός οτι το τούνελ στα Τέμπη θα είναι το μεγαλύτερο των Βαλκανίων και καταλαβαίνετε οτι οι εργασίες ήταν πιο δύσκολες.

Αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα μας λένε οτι η παράκαμψη των ΤΕΜΠΩΝ θα μας οδηγεί στον προορισμό μας μισή ώρα νωρίτερα απο οτι πριν.

Το SURVIVOR το βράδυ της Κυριακής είχε αντίπαλο αφού το κανάλι NOVA 1 έπαιζε την ταινία “Οι 50 αποχρώσεις του γκρί” που δεν και είναι τίποτα το ιδιαίτερο και είναι μια ταινία που αν και το περιεχόμενο της είναι ερωτικό πέρασε και δεν ακούμπησε αφού τα βίτσια του πρωταγωνιστή μονοπωλούν το ενδιαφέρον και αναγκάζουν και τους θεατές να χάσουν τον στόχο.

Απο τις χειρότερες ταινίες που έχουμε δει στην μικρή και μεγάλη οθόνη.

Πάντως μια και η κουβέντα πήγε στο SURVIVOR νομίζω οτι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε στην ομάδα των διάσημων και την γνωστή ερμηνεύτρια SASA BASTA που είναι στην κυριολεξία πύραυλος.

SASA BASTA λέμε και κλαίμε !
Πάντως και η Τζούλια Αλεξανδράτου ετοιμάζεται για ένα τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης απο το κανάλι του ΑΝΤ1 που θα προβληθεί στην μικρή οθόνη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα γυριστεί στην Αφρική.

Το μοναδικό ερώτημα της Τζούλιας όταν της έγινε η σχετική πρόταση προς την παραγωγή του παιχνιδιού ήταν τι θα τρώει στην ζούγκλα για όσο διάστημα παραμείνει εκεί.

Νομίζω οτι η απάντηση είναι εύκολη για ένα παιχνίδι επιβίωσης υπο δύσκολες συνθήκες.

Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια , Δευτέρα – Τετάρτη όσπρια και Σαββατοκύριακα φρούτα του δάσους.

Καταλαβαίνετε οτι το κορίτσι αυτό όσο όρεξη και να έχει για δράση δεν κάνει για το συγκεκριμένο παιχνίδι που στην καλύτερη θα τρώνε κατσαρίδα στο κάρβουνο.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί είναι και δύσκολοι και ύπουλοι και ύποπτοι.

Μην χάνετε το κουράγιο και την πίστη σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης