• 28 Απριλίου 2024,

Σάββατο και Κυριακή το The Lighthouse Festival στην Παναγία

 Σάββατο και Κυριακή το The Lighthouse Festival στην Παναγία

Το The Lighthouse Festival αποτελεί μια καλλιτεχνική ιδέα που γεννήθηκε στο μυαλό μιας παρέας και τα τρία τελευταία καλοκαίρια πραγματοποιείται στην πόλη της Καβάλας. Ο εναλλακτικός και πρωτότυπος χαρακτήρας του το καθιστά ένα από τα «highlights» της περιοχής προσελκύοντας ολοένα και μεγαλύτερο πλήθος επισκεπτών.

 

Πρόκειται για μία πολιτιστική, εθελοντική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Παναγίας και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας. Στόχος του είναι η φιλοξενία καλλιτεχνών από ποικίλους χώρους της τέχνης, μέσα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης. Ταυτόχρονα φιλοδοξεί να καθιερώσει τον Φάρο ως ένα χώρο πολιτισμού της πόλης.

 

Φέτος, πιστό στην εθελοντική και καλλιτεχνική του ταυτότητα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα λάβει χώρα στις 4 και 5 Αυγούστου, στην αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (δίπλα στον Φάρο), στην Παναγία.  Η μουσική, αποτελεί και πάλι το επίκεντρο του φεστιβάλ με συναυλίες μερικών από των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 

To Lighthouse Festival αποτελεί μία προσπάθεια η οποία βασίζεται εξ-ολοκλήρου στον εθελοντισμό και στην προώθηση ενός εναλλακτικού τρόπου ψυχαγωγίας, ενώ απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών αναδεικνύοντας τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης. Με σύνθημα μας το spread the light («εξάπλωσε το φως»), σας προσκαλούμε όλους με μεγάλη χαρά και φέτος έχοντας ως σκοπό να καταφέρουμε να μοιράσουμε παντού το φως του Φάρου!

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Παρουσιάζει η Stand Up Comedian Ήρα Κατσούδα

 

Tο πρόγραμμα του διημέρου:

 

Σάββατο 8 Ιουλίου – Ώρα Έναρξης: 19:00

 

The Dreamers

OMNIAH

Φοίβος Δεληβοριάς

 

Κυριακή 9 Ιουλίου – Ώρα Έναρξης: 19:00

 

Folk n Roll

The Speakeasies Swing Band

Διαβάστε επίσης