• 21 Μαΐου 2024,

«Σε 2,5 χρόνια έτοιμο το project στην Αλάνα, ενδιαφέρομαι για τον Ατρόμητο, κατέθεσα πρόταση για τη Ρέντινγκ»

 «Σε 2,5 χρόνια έτοιμο το project στην Αλάνα, ενδιαφέρομαι για τον Ατρόμητο, κατέθεσα πρόταση για τη Ρέντινγκ»

Για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Καβάλα και το ενδιαφέρον του για τον Ατρόμητο μίλησε ο επιχειρηματίας, Άλεξ Χαντιντάγκι, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Είμαι στην Καβάλα τις τελευταίες ημέρες. Έχω έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη στον τομέα του τουρισμού. Η κατασκευή του ξενοδοχείου και των βιλών έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί σε περίπου 2.5 χρόνια. Δεν μπορώ να πω κάτι για τη συνεργασία με τον Μελισσανίδη και για άλλους συνεργάτες μου.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν συζητήσεις. Ο Ατρόμητος είναι μια ιστορική ομάδα και θαυμάζω την οργάνωση της που είναι πρώτης κλάσης. Είναι σε μια υπέροχη πόλη και ο δήμαρχος είναι φανταστικός. Ο κ. Σπανός είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Ενδιαφέρομαι για τον Ατρόμητο. Είναι μια ομάδα που θέλει να αναδεικνύει νέους παίκτες. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει τελική συμφωνία. 

Παρακολουθώ και την κατάσταση στα Γιάννενα, στα οποία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, μου αρέσει το πάθος των οπαδών. Κατέθεσα πρόταση και σε αγγλικό σύλλογο και συγκεκριμένα στη Ρέντινγκ την προηγούμενη εβδομάδα».

πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης