• 15 Μαΐου 2024,

Σε αναμονή ο Ερασιτέχνης – «Χάλασε» του Γιάννη Αναγνώστου

 Σε αναμονή ο Ερασιτέχνης – «Χάλασε» του Γιάννη Αναγνώστου

Φαίνεται ότι τελικά δε θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση ο υποψήφιος επενδυτής για τον ΑΟΚ Γιάννης Αναγνώστου που την προηγούμενη εβδομάδα είχε συνάντηση με πρώην στελέχη του Καβαλιώτικης ομάδας στη Θεσσαλονίκη σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο Γιάννης Αναγνώστου κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να είναι το «αφεντικό» της  ΑΕ Ιστιαίας ενώ και άλλες ομάδες τον ήθελαν για επενδυτή. Το όλο θέμα «χάλασε» για τον ΑΟΚ,   το βράδυ της Δευτέρας ενώ είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα ερχόταν στα μέσα της εβδομάδας στην Καβάλα.

Κόλλησε στις λεπτομέρειες και ίσως  να τον επηρέασαν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα διαθέτει οικονομική ευρωστία και έβαλε πολλά χρήματα στην ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας ενώ αποχώρησε σε κάποια στιγμή αφού διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από την ΕΠΣ Εύβοιας όσον αφορά τον ορισμό αγώνων την ίδια ώρα που έπαιζε η Γ` Εθνική.

Στην Ιστιαία είχε πάρει μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι ο Στάθης Δαγκούλης που αγωνιζόταν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, προερχόμενος από τον Πανσερραϊκό. Επίσης είχαν αποκτηθεί ο Τσαούσης και ο Μπουλγουρίδης από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Αλβανός Θορία, ο Στασινόπουλος από την Χαλκίδα, ο Πουταχίδης από ομάδα της Ουαλίας, ο Αλεξίου από τη Λαμία  κτλ.

Φήμες για Καβαλιώτικο ενδιαφέρον

Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησαν φήμες ότι επιχειρηματίας από το νομό μας που και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί διοικητικά με τον ΑΟΚ, ενδιαφέρεται για το μάνατζμεντ της ομάδας.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι είναι αρκετά «ζεστός».   Σε αυτήν την προσπάθεια ίσως να έχει ισχυρούς συμμάχους.  Βέβαια ο Ερασιτέχνης ακόμη δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση και περιμένει μέχρι τις 7 Ιουνίου που είναι η καθοριστική ημερομηνία.

Αν δεν προκύψει κάτι, θα αναλάβει αυτός να τρέξει την ομάδα στη νέα αγωνιστική σεζόν. Χαρακτηριστικές είναι οι τελευταίες δηλώσεις που έκανε στο Θεόφιλο Ψυχογιό και στον   Arena Press ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Λουπέλης:

«Μόνο ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε ως τώρα. Επίσημα δεν μας ενόχλησε κανείς. Η διορία ισχύει αυστηρά ως τις 7 Ιουνίου. Αν μέχρι τότε δεν αναλάβει κάποιος το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα το «τρέξει» ο Ερασιτέχνης, με σαφώς περιορισμένη δυνατότητα οικονομικά. Ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε πλάνο».

 

Διαβάστε επίσης