• 25 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Σε ιδιαίτερα ζεστό «κλοιό» ο Ν. Καβάλας: Οι περιοχές όπου θα εντοπιστούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

 Σε ιδιαίτερα ζεστό «κλοιό» ο Ν. Καβάλας: Οι περιοχές όπου θα εντοπιστούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

H συνεχόμενη άνοδος που παρουσιάζει η θερμοκρασία έχει φέρει την θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα κάτι που θα διατηρηθεί για πολλές μέρες ακόμα. Καθημερινά θα δίνονται περισσότερες λεπτομερείς και όλα τα νεότερα δεδομένα στο www.meteokav.gr.

Μερικές απαραίτητες επισημάνσεις, η θαλάσσια αύρα θα είναι σε γενικές γραμμές πιο εξασθενημένη από ότι συνήθως ενώ κατά περιόδους θα εμφανίζονται άνεμοι ανατολικών-βόρειων διευθύνσεων που θα οδηγούν σε χαμηλότερες υγρασίες και μικρότερες θερμοκρασιακές διάφορες ανάμεσα σε παράκτια και ηπειρωτικά τις μεταμεσημβρινές ώρες από ότι συνήθως.

Γενικότερα θα συνεχίσουν να υπάρχουν ελαφρώς χαμηλότερες μέγιστες στα παράκτια αλλά με εξίσου υψηλή δυσφορία, ενώ σε πολλά παράκτια τμήματα τις πρώτες βραδινές ώρες η θερμοκρασία θα πέφτει με αργούς ρυθμούς (εντός της πόλης ενίοτε θα μένει αμετάβλητη σε πολύ υψηλά επίπεδα).

Αύριο Τετάρτη στα ηπειρωτικά πεδινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-21°C εώς 37-40°C (οι υψηλότερες μέγιστες στο κάμπο Χρυσούπολης, γύρω από το Παγγαίο και στο βόρειο κομμάτι κάμπου Καβάλας Δράμας), στα παράκτια 22-25°C (στην πόλη 25-28°C) εώς τους 34-37°C, στα ορεινά 18-21°C εώς 34-36°C.

Μέχρι και το Σάββατο η θερμοκρασία θα κινείται περίπου σε αυτά τα επίπεδα. Στην συνέχεια η θερμοκρασία θα συνεχίζει να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα για ένα διάστημα τουλάχιστων 5 ημερών ακόμα ενώ υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει μικρή περεταίρω άνοδος (θα εκδοθεί νέα ενημέρωση).

πηγή: Meteokav – Ο Καιρός στην Καβάλα

Διαβάστε επίσης