• 19 Απριλίου 2024,

Σε μπελάδες η Δήμαρχος λόγω διάσπασης της ΝΔ στις Περιφερειακές εκλογές

 Σε μπελάδες η Δήμαρχος λόγω διάσπασης της ΝΔ στις Περιφερειακές εκλογές

Σε περίοδο αναπάντεχης και δύσκολης «εσωτερικής» κρίσης βρίσκεται από τις τελευταίες ημέρες του 2018 η δημοτική παράταξη της Δημάρχου κ. Δήμητρας Τσανάκα. Ο γιος της, οδοντίατρος Δημήτρης Θεοδωρίδης, επιθυμεί να εμπλακεί στα κοινά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χρήστο Μέτιο. Η πρόθεση του αυτή προκαλεί αντιδράσεις από τους υποψηφίους στην Καβάλα του κ. Τοψίδη, τις οποίες συμμερίζεται ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Γραμμένος. Ο κ. Γραμμένος την Πρωτοχρονιά (έχοντας δίπλα του τον Ανέστη Τσουρουκίδη, την Φωτεινή Κόγια και τον Σταμάτη Τσάμαρη) δήλωσε ότι η πλειοψηφία της ομάδας Τσανάκα στηρίζει τους υποψήφιους με τον κ. Τοψίδη: Μαρκόπουλο- Ιωσηφίδη- Γάκη.

Χθες το βράδυ η ομάδα δημοτικών συμβούλων της Δημάρχου είχε συνάντηση για το θέμα. Νωρίτερα χθες το πρωί η πλευρά Μέτιου υποστήριζε ότι ο κ. Θεοδωρίδης έλαβε οριστική και δική του απόφαση ώστε να είναι υποψήφιος με τον κ. Περιφερειάρχη.

Άσχετα από την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι βέβαιο ότι η πορεία προς τις εκλογές με διασπασμένη στα Περιφερειακά τη ΝΔ θα δημιουργήσει προβλήματα και στους υποψήφιους δημάρχους του ίδιου κόμματος. Προς το παρόν αυτά «γεύεται» πρώτη η κ. Τσανάκα.  (Στη φωτογραφία η κ. Δήμητρα Τσανάκα με τον γιο της Δημήτρη, στις εκλογές του 2014).

Διαβάστε επίσης