• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Σε ετοιμότητα δηλώνουν ότι βρίσκονται τόσο το κράτος όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση όσον αφορά το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται στο Νομό Καβάλας προς το τέλος της σημερινής μέρας. Με πρωτοβουλία του Σταύρου Κιβράκη έγινε χθες έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία. Ανακοίνωση με οδηγίες προς τους πολίτες εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας.

 

«Παγώνει» προσωρινά η υποψηφιότητα του γιου της Δημάρχου με τον Χρήστο Μέτιο. Χθες βράδυ η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας συζήτησε και αυτό το θέμα, παρουσία του άμεσα ενδιαφερόμενου. Φέρεται να υποχώρησε σε σχέση με τις αρχικές του δηλώσεις ο Γιώργος Γραμμένος. Νέος αντιδήμαρχος πρώην Δήμου Φιλίππων ο Φίλιππος Τσανακτσής.

 

Η ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών λιμανιών δεν πρέπει να δημιουργήσει μονοπώλια, λέει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων. Έστειλε επιστολή στο ΤΑΙΠΕΔ. Οι Βούλγαροι δημιούργησαν αυξημένη κίνηση στα ξενοδοχεία της Καβάλας την περίοδο της Πρωτοχρονιάς. Άστεγος κοιμάται σε παγκάκι στη συνοικία του Βύρωνα. Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Παραλαμβάνει τον εξοπλισμό που προμηθεύτηκε από το Ίντερεκ το Νοσοκομείο. Ωριμάζει το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού σχολείου. Είκοσι ενοικιαζόμενα διαμερίσματα άρχισαν να κατασκευάζονται στη Νέα Πέραμο. Βούλγαρος ο επιχειρηματίας επενδυτής. Η ομάδα υπό τον Γιάννη Εριφυλλίδη κατέθεσε προτάσεις για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Καβάλα.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για αυτούς που την στήριξαν το 2018 εξέδωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Καβάλας. Αύριο συνάντηση αποφοίτων του πρώην γυμνασίου Αρρένων. Ποσό 10.000 ευρώ από το κρατικό λαχείο στη Φιλόπτωχο για το γηροκομείο της.

 

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία της Ένωσης με τον Γκαμπερόνι επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινκ. Τον Ηλία Πότση απέκτησε ο Αετός Οφρυνίου. Κεντρικό αμυντικό θα αποκτήσει ο ΑΟΚ.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης