Σε στενό οικογενειακό κύκλο η βασιλόπιτα του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

 Σε στενό οικογενειακό κύκλο η βασιλόπιτα του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έκοψε την πίτα του το βράδυ της Πέμπτης ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Η εκδήλωση έγινε στο Marine, χωρίς καλεσμένο από την κεντρική διοίκηση και την Αθήνα. Παρέστη η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, οι 3 πρώην βουλευτές και πολλά ακόμη στελέχη. Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι της νέας οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ της δημοτικής ενότητας των Φιλίππων. Το πολιτικό μήνυμα της εκδήλωσης αφορά τη διαδικασία της διεύρυνσης και των νέων εγγραφών. Αυτή είναι ολοφάνερο – και λόγω της εκδηλώσεις- ότι αποδίδει. Ο νέος κόσμος που εντάσσεται στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προέρχεται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ. Πλέον τίποτα δεν είναι συμπτωματικό και μικρό. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας μεγαλώνει κι αυτό προκύπτει εύκολα από τις ειδήσεις περί των οργανώσεων που έγιναν ήδη. Όλα αυτά είναι λόγος αισιοδοξίας αν και η Κυβέρνηση συνεχίζει να έχει πλεονέκτημα. Κάτι που αποτυπώνεται και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Για όσους τις πιστεύουν και τις αποδέχονται.

Σύντομο χαιρετισμό ευχών έκανε στην εκδήλωση ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Θόδωρος Μπόνος. Στην εκδήλωση ήταν όλοι οι πρόσφατοι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λυμπεράκης. Η ομάδα Συμπαράταξη Πολιτών υπό τον Άρη Βέρρο. Οι προερχόμενοι από τη ΔΗΜΑΡ Τραϊφόρος, Κελίδης αλλά και Νίκος Κούτρας. Εκπροσωπήθηκαν όλες οι οργανώσεις του Νομού ενώ στη βασιλόπιτα υπήρξε μεγάλο κομμάτι για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Καβάλας».

Από πλευράς πολιτικής δραστηριότητας ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ετοιμάζει το επόμενο γεγονός. Θα αφορά τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής κι ομιλητής θα είναι ο κ. Γιάννης Μπουρνούς. Η εκδήλωση πιθανότατα θα γίνει προς το τέλος του μήνα.

Διαβάστε επίσης