• 29 Μαρτίου 2024,

Σε τηλεοπτική εκπομπή οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ

 Σε τηλεοπτική εκπομπή οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ

Χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του Ένα Τσανελ με παρουσιαστή τον Τάσο Παλαιστίδη, μίλησαν οι τρεις μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ κ.κ Αντωνίου, Δεληκάρης, Κατσαμακίδης για το θόρυβο των τελευταίων ημερών όσον αφορά τον επενδυτή από τον Καναδά.

«Πουλάμε την ΠΑΕ αλλά όχι τσάμπα» είπε ο Αντώνης Αντωνίου ενώ συνέχισε: « Δεν θέλουμε εμείς τα χρήματα που έχουμε βάλει. Δεν θέλουμε το κακό της ομάδας.  Η ομάδα δεν είναι μπακάλικο. Είναι ΠΑΕ.

Όταν πουληθεί η ομάδα τα χρήματα θα διατεθούν σαν δωρεά για να γίνει ένα πρότυπο κέντρο αυτιστικών παιδιών»

Ο Σωτήρης Δεληκάρης άφησε αιχμές για την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: « Αυτή την ανακοίνωση την έβγαλαν δυο άτομα. Δεν ξέραμε εμείς τίποτα ενώ είμαστε στο Δ. Σ του Ερασιτέχνη. Πήραν το μέρος του επενδυτή. Εμείς έχουμε δώσει τα πάντα γι` αυτή την ομάδα»

Προσφέραμε 6 χρόνια στην ομάδα και ξαφνικά μέσα σ` ένα βράδυ ξεχάστηκαν όλα»

Ο Αντώνης Κατσαμακίδης  τόνισε: « Είμαστε μια ΠΑΕ που δεν χρωστάει σε κανέναν. Ευχαριστούμε αυτούς που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια γιατί πραγματικά είδαν το έργο που έγινε. Δεν θέλουμε την προβολή μας. Η ομάδα είναι τη πόλης ανήκει σε κανέναν.  Αν θέλει να ενδιαφερθεί ας έρθει να μιλήσουμε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα».

 

Διαβάστε επίσης