Φέτος οι ερωτευμένοι θα γιορτάσουν τον Βαλεντίνο χωρίς τις αποχρώσεις του γκρι !

 Φέτος οι ερωτευμένοι θα γιορτάσουν τον Βαλεντίνο χωρίς τις αποχρώσεις του γκρι !

Είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου να γιορτάζουμε τον Βαλεντίνο με τις 50 αποχρώσεις του γκρι που μετά από τις τρεις συνεχόμενες ταινίες ανά έτος ολοκληρώθηκε.

Η πρεμιέρα ήταν ανήμερα της γιορτής λειτουργώντας ως μια καλή προθέρμανση για τα ερωτευμένα ζευγάρια που επιλέγανε να ξεκινήσουν την βραδιά τους από τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Φέτος ο Βαλεντίνος δεν θα έχει αποχρώσεις του γκρι και θα πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους για να ανεβάσουμε το ερωτικό θερμόμετρο λόγω της ημέρας.

Πάντως το γενικότερο κλίμα δεν ευνοεί για κάτι τέτοιο αφού ο πλανήτης μετράει τα θύματα του Κορονοϊού που συνεχίζει να σαρώνει ενώ πολύ πρόσφατο είναι και το περιστατικό με τον 34χρονο στρατιωτικό στην Ταϊλάνδη που πήγε σε ένα εμπορικό κέντρο και άρχισε να πυροβολεί το πλήθος.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν 27 και να τραυματιστούν άλλοι 57.

Η περιπέτεια τελειώσε  ξημερώματα μετά από μία ολονύκτια πολιορκία στο εμπορικό terminal 21 με τις ειδικές δυνάμεις να καταφέρνουν και να σκοτώνουν τον επικίνδυνο 34χρονο στρατιωτικό τα κίνητρα του οποίου ήταν προσωπικά αφού θεωρούσε ότι είχε εξαπατηθεί στην αγωροπολησία ενός σπιτιού.

Και επειδή θεώρησε ότι αδικήθηκε είπε να πάρει το νόμο στα χέρια του και για εκδίκηση να πάει σε ένα εμπορικό κέντρο και να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορούσε.

 

Πάντως φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο θα τον γιορτάσουμε με ανοιξιάτικη διάθεση αφού ο καιρός αυτής της εβδομάδας , σύμφωνα πάντα με τους μετεωρολόγους θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασίες μέχρι και 16 βαθμούς κελσίου.

Άλλωστε έρωτας και άνοιξη ταιριάζουν.

 

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η απονομή των βραβείων ΟΣΚΑΡ με τον Χοακίν Φίνιξ να κερδίζει του πρώτου ανδρικού ρόλου και τον Μπραντ Πιτ το ΟΣΚΑΡ β’ ανδρικού ρόλου.

Καλύτερη ταινία ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ και όχι το 1917 που πήρε βραβεία κυρίως για τα εφέ της.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να προσέχετε τον ευτό σας μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης