Σε video το τραγικό τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Τάκης Βελισσάρης!

 Σε video το τραγικό τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Τάκης Βελισσάρης!

Με αργούς όπως φαίνεται ρυθμούς συνεχίζεται η προανάκριση της Τροχαίας Καβάλας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε στις 21 Νοέμβρη στο κέντρο της πόλης το θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο μηχανικός Τάκης Βελισσάρης.

Για την γενικότερη καθυστέρηση ρόλο παίζουν τόσο αντικειμενικοί παράγοντες όσο και η γνωστή ελληνική γραφειοκρατία. Λέγεται για παράδειγμα ότι ακόμη και σήμερα δεν έγινε ο έλεγχος στο σύστημα των φρένων στο όχημα που παρέσυρε τον άτυχο συμπολίτη. Αυτό καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Σε συνεργείο όπου θα μεταφερθεί το όχημα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από την προανάκριση προέκυψε κατάθεση που αλλάζει άρδην τα δεδομένα της υπόθεσης. Αυτό επί του παρόντος δεν μπορεί να αναφερθεί συγκεκριμένα και αναλυτικά επειδή η προανάκριση είναι μια διαδικασία μακριά από τη δημοσιότητα.

Η Τροχαία Καβάλας διαθέτει σε video όλο το περιστατικό. Ο Τάκης Βελισσάρης λέγεται ότι στο βίντεο φαίνεται καθαρά να περπατά στο νότιο πεζοδρόμιο της Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Το αυτοκίνητο εμφανίζεται να τον παρασέρνει ενώ διασχίζει την οδό Βότση, περνώντας από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο. Η οικογένεια του θύματος όρισε δικό της πραγματογνώμονα, ο οποίος θα ερευνήσει το περιστατικό παράλληλα με τον πραγματογνώμονα της Τροχαίας.

 

Διαβάστε επίσης