• 28 Απριλίου 2024,

Σεισμός 5,8 ρίχτερ στην Κρήτη και 2.500 άνθρωποι σε σκηνές !

 Σεισμός 5,8 ρίχτερ  στην Κρήτη και 2.500 άνθρωποι σε σκηνές !

Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον  αφού στην μικρή οθόνη επιστρέφουν οι «ΜΕΛΙΣΣΕΣ» με τον 3ο και τελευταίο κύκλο.

Ο φετινός χειμώνας θα έχει πολύ «Γη της ελιάς» και «΄Αγριες  Μέλισσες» , θα έχει πολύ Μυρτάλη και Ασημίνα.

Από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη το πρόγραμμα από τις 9 το βράδυ  και μετά θα είναι το ίδιο.

Για άλλο ένα χειμώνα η ζωή μας θα τελειώνει με τις αδερφές  Σταμίρη  και την οικογένεια Βρεττάκου.

 

Φωνάρα ο γιος του τραγουδιστή Δημήτρη Ψαριανού, Μάριος που δοκίμασε και αυτός την τύχη του στο  “The voice” και πέρασε στην επόμενη φάση.

Καθαρή φωνή , ωραίο μέταλλο και σίγουρα ότι καλύτερο και πιο αξιόλογο έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Σίγουρα θα είναι ένας από τους διεκδικητές του  τίτλου.

 

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα η διάθεση του  πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να ξεκινήσει με την τιμή 1,10 έως 1,14 ευρώ το λίτρο.

Αυτό είναι πρόβλημα και δεν θα είναι  το μοναδικό που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από το κύμα των ανατιμήσεων που θα μας ταλαιπωρήσει σίγουρα μέχρι και τα Χριστούγεννα ( το καλό σενάριο).

 

Μία πολύ ιδιαίτερη συναυλία έδωσε η  Άννα Βίσση στο Μονακό και κάποια στιγμή ανέβασε πάνω στην σκηνή τον πρίγκιπα  Αλβέρτο με τον οποίο χόρεψε το τραγούδι  12 και ούτε ένα τηλεφώνημα.

 

Ετοιμάζεται το κατάστημα με τα αθλητικά που θα λειτουργήσει σε μερικές ημέρες απέναντι από την Ιχθυόσκαλα.

Οι εργασίες συνεχίζονται και τις Κυριακές προκειμένου το κατάστημα να ανοίξει όσο το δυνατόν γίνεται γρηγορότερα.

 

Τελικά ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ στην  Κρήτη άφησε  περίπου 2.500 συνανθρώπους μας άστεγους και κατέστρεψε ολοσχερώς ένα ολόκληρο χωριό !

Από το χτύπημα του εγκέλαδου  ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του ενώ άλλοι 11 τραυματίστηκαν.

 

Τις τελευταίες ημέρες τα έργα που γίνονται από την ΔΕΥΑΚ στην οδό Τενέδου και στο ύψος της Αγίας Ειρήνης, στο φανάρι,  δημιουργούν μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα αφού το ρεύμα της εξόδου περιορίζεται σε μία λωρίδα από δύο με αποτέλεσμα κυρίως προς το μεσημέρι που  έχουμε και την μαζική έξοδο των αυτοκινήτων  από το κέντρο να δημιουργείται ουρά μέχρι και την Ιχθυόσκαλα.

Μήπως θα πρέπει εκείνες  τουλάχιστον τις ώρες η τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί ;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Καλημέρα !

ΑΛΟΡΑ !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης