• 24 Απριλίου 2024,

Σεμινάριο για τους έφεδρους αξιωματικούς

 Σεμινάριο για τους έφεδρους αξιωματικούς

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/1) το τρίτο από μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με θέμα την “Επιδεσμολογία” από την Ελληνική Διασωστική Ομάδα, στην καταμέστη Λέσχη Αξιωματικών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας κος Γιάννης Κελγιώργης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Διασωστικής, κο Γιάννη Πατρόπουλο για τις πολύτιμες γνώσεις που μετέφερε με τους συνεργάτες του. Επίσης ευχαρίστησε την 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τον Διευθυντή και το προσωπικό της Λέσχης. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ σας, μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια τόνισε.

Παρόντες Ο Ταξίαρχος Υποδιοικητής της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας ” Μακεδονία” Γεώργιος Χατζηγεωργίου, Ο πρόεδρος του συλλόγου Εβριτών κος Νίκος Καφετζόπουλος και αντιπροσωπεία του συλλόγου καταδρομέων. Επόμενη δράση του Συνδέσμου η κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου στις 10.45 στη Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας.

Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος θα ανακηρυχθεί σε επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης