• 19 Μαΐου 2024,

Σερί βροχοπτώσεων … Δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι …

 Σερί  βροχοπτώσεων  …  Δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι …

Είπαμε να βρέξει και αυτός ξεκωλώθηκε !

Έχουμε αυτή την περίοδο ένα σερί βροχοπτώσεων φοβερό που μας έχει προκαλέσει μεγάλες ψυχολογικές πιέσεις αφού τέτοια εποχή αντί να είμαστε έξω , παραμένουμε μέσα και περιμένουμε στο παραθύρι να σταματήσει η βροχή.

Και η βροχή δεν σταματά με τίποτα.

Μέχρι και στον τελικό κυπέλου  της ΕΠΣΚ που περιμέναμε να κόψουμε κανά εισητήριο αφού τα έσοδα ήταν για τον άτυχο ποδοσφαιριστή των Λιμεναρίων έπεσε η βροχή και χάλασε την διαδικασία των απονομών.

Τελείωσε το παιχνίδι και όλα γίνανε με συνοπτικές διαδικασίες.

 

 

Πάντως αν ο ΑΟΚ έπαιζε κάθε Κυριακή με τον Βύρωνα στο “Ανθή Καραγιάννη” τα οικονομικά του σήμερα θα ήταν σε εντελώς διαφορετική φάση.

Ο Βύρων είναι μια απο τις δημοφιλέστερες ομάδες του Νομού και έχει αρκετό κόσμο να τον ακολουθεί είτε παίζει εντός , είτε παίζει εκτός.

Ο τελικός κυπέλου προχθές αγωνιστικά στάθηκε σε πολύ καλά επίπεδα αν και η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανή.

Ο Βύρων το πάλεψε και στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στην κορυφαία ομάδα του Νομού που ψάχνει να βρεί τι θα κάνει απο εδώ και πέρα αφού το πρωτάθλημα σε μια αγωνιστική τελειώνει και η επόμενη μέρα στοιχειώνει για άλλη μια χρονιά αυτή την ομάδα.

Δεν υπάρχει σταθερή διοίκηση και ο Ερασιτέχνης που έτρεξε την ομάδα φέτος δεν είναι διατεθειμένος να επαναλάβει το ίδιο  και του χρόνου.

Στον Ερασιτέχνη είναι έτοιμοι να ετοιμάσουν άλλα μια πρόσκληση ενδιαφέροντος για αυτούς που θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα ως χορηγοί αν και τα τελευταία χρόνια η ανταπόκριση, υπο αυτές τις συνθήκες, στην συγκεκριμένη πρόσκληση είναι μηδαμινή αν εξαιρέσεις την προσπάθεια της διοικούσας πέρσι που ξόδεψε αρκετά χρήματα αλλά δεν κατάφερε για άλλους λόγους να ανεβάσει την ομάδα.

Ο Ερασιτέχνης για να κάνει πιο δελεαστική την πρόταση του θα πρέπει να δώσει σε αυτόν που έχει αποφασίσει να βοηθήσει οικονομικά τον ΑΟΚ και την διοίκηση του Ερασιτέχνη με ότι αυτό συνεπάγεται .

Αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα.

Δεν υπάρχει αυτός  ο άνθρωπος που ψάχνει ο Ερασιτέχνης και που θέλει να αναλάβει τον ΑΟΚ , να βάζει χρήματα , γιατί στη Γ’ Εθνική μόνο βάζεις, και να μην έχει απο πουθενά έσοδα.

Αυτό το μοντέλο άλλος τον Ερασιτέχνη και άλλος το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει.

Θα πρέπει αυτός που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με τον ΑΟΚ να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να το κάνει πιο σοβαρά για να έχει συνέχεια.

Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα διαλύσει.

Τα τελευταία χρόνια έχει μικρύνει τόσο πολύ η ομάδα  που τώρα το επόμενο βήμα θα είναι η διάλυση της.

Αν δεν βρεθεί κάποιος ή καποιοι να τρέξουν την ομάδα αγωνιστικά θα υποβιβαστεί στο τοπικό και εν συνεχεία θα διαλυθεί.

Στην παρούσα φάση που δεν υπάρχει φως στο τούνελ αυτό μοιάζει να είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Αν θέλει ο Ερασιτέχνης να βοηθήσει τον ΑΟΚ θα πρέπει όλα τα μέλη του να παραιτηθούν και να κάνουν μια πρόσκληση σε όλους αυτούς που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας να μπούνε και στην διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Είναι αυτό που έλεγε ο Σημίτης ο πρώην πρωθυπουργός τότε που έγινε πρωθυπουργός στην θέση του Ανδρέα Παπανδρέου οτι δεν μπορεί εγώ να είμαι πρόεδρος της κυβέρνησης και να είναι άλλος ο γραμματέας του κόμματος.

Έτσι και στον Ερασιτέχνη δεν μπορεί άλλος να βάζει τα λεφτά του στον ΑΟΚ που αποτελεί και την ναυαρχίδα του συλλόγου και άλλος να κάνει κουμάντο τον Ερασιτέχνη.

Αυτός που θα βάλει λεφτά στον ΑΟΚ θα έχει και την διοίκηση του Ερασιτέχνη.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ απο σήμερα το μεσημέρι σταματάνε τα φαινόμενα και αρχίζει να ανεβαίνει και η θερμοκρασία αφού για σήμερα Τρίτη η ανώτερη θερμοκρασία είναι οι 19 βαθμοί !

Η πρόβλεψη για βροχερή και αυτή την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη έχει αλλάξει και η βελτίωση έχει ξεκινήσει ήδη.

 

Πάντως αυτή την περίοδο έχουμε και πολλές ιώσεις που ταλαιπωρούν αρκετό κόσμο.

Είναι οι γνωστές ιώσεις προς το τέλος του χειμώνα που συνηθίζονται αφού παίρνει ο κώλος μας αέρα και την πατάμε σχετικά εύκολα.

Για τον λόγο αυτό να είστε προσεκτικοί γιατί έρχεται ΠΑΣΧΑ και δεν είμαστε για αναγούλες.

 

Η Φιλανδία μπορεί να είναι μια χώρα της Βόρειας Ευρώπης που κάνει πάρα πολύ κρύο αλλά διαφημίζεται ως η χώρα που ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο σύμ­φω­να με την ε­τή­σια έκ­θε­ση του Ο­Η­Ε που δό­θη­κε στη δη­μο­σιό­τη­τα.

Η χώ­ρα ξε­πέ­ρα­σε ό­λες τις άλ­λες έ­ξι βα­σι­κές συ­νι­στώ­σες που συμ­βάλ­λουν στη συ­νο­λι­κή ευ­τυ­χί­α: Το ει­σό­δη­μα, την ε­λευ­θε­ρί­α, την ε­μπι­στο­σύ­νη, το προσ­δό­κι­μο ζω­ής, την κοι­νω­νι­κή στή­ρι­ξη και τη γεν­ναιο­δω­ρί­α αλ­λά και με βά­ση το πό­σο ευ­τυ­χι­σμέ­νοι εί­ναι οι με­τα­νά­στες στις συ­γκε­κρι­μέ­νες χώ­ρες.

Οι Η­ΠΑ βρί­σκο­νται στην 18η θέ­ση, τέσ­σε­ρις θέ­σεις χα­μη­λό­τε­ρα α­πό πέ­ρυ­σι, ε­νώ το Μπου­ρου­ντί της Α­φρι­κής βρί­σκε­ται στη τε­λευ­ταί­α θέ­ση της λί­στας.

Οι 10 πιο ευ­τυ­χι­σμέ­νες χώ­ρες το 2018 εί­ναι: η Φιν­λαν­δί­α, η Νορ­βη­γί­α, η Δα­νί­α, η Ι­σλαν­δί­α, η Ελ­βε­τί­α, η Ολ­λαν­δί­α, ο Κα­να­δάς, η Νέ­α Ζη­λαν­δί­α, η Σου­η­δί­α και η Αυ­στρα­λί­α.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης