• 18 Απριλίου 2024,

Σετ γυναικείες φόρμες και stylish sneakers για τα απόλυτα autumn outfits!

 Σετ γυναικείες φόρμες και stylish sneakers για τα απόλυτα autumn outfits!

Τις φόρμες τις αγαπάμε και τις επιλέγουμε χειμώνα – καλοκαίρι. Είναι άνετες και πλέον έχουν αναδειχθεί στο απόλυτα στυλάτο all day outfit. Ποιος είπε ότι οι φόρμες είναι άκομψες και πρέπει να περιορίζονται μόνο στις εμφανίσεις του γυμναστηρίου;

Τα τελευταία χρόνια, οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν επιβάλει την τάση για πιο casual look και οι φόρμες έχουν αναβαθμιστεί. Έτσι, μπορούμε να βρούμε φόρμες γυναικείες σε μια μεγάλη ποικιλία, που καλύπτει κάθε αισθητική.

Οι μεγαλύτερες celebrities και fashion bloggers επιλέγουν να κυκλοφορούν με τις αγαπημένες τους φόρμες και τα sneakers τους, αποδεικνύοντας πως μια γυναίκα δεν χρειάζεται μόνο φορέματα και ψηλοτάκουνα για να δείξει κομψή και in fashion.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Για να μην στερείσαι τις φόρμες και τα sneakers σου καμία εποχή του χρόνου, παρακάτω θα βρεις μοναδικές επιλογές που θα σε συνοδεύσουν όπου θέλεις!

 

Το extra stylish σετ

jogger παντελόνια φόρμας μπήκαν δυναμικά στη ζωή μας και ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ακόμα και τώρα δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε! Ειδικά σε συνδυασμό με ένα ασορτί cropped μπλουζάκι το αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο. Άσε πίσω τα γκρι και τα μαύρα χρώματα και επίλεξε φωτεινά και παιχνιδιάρικα παστέλ!  Πρόλαβε σετ φόρμας σε μοναδικές προσφορές.

Sneakers που απογειώνουν

Η τάση στα αθλητικά επιβάλλει δυναμικές γραμμές και chunky σχέδια. Πέρα από στυλάτα είναι και εξαιρετικά άνετα για το περπάτημα ή την πολύωρη ορθοστασία. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου φόρμες, αλλά δεν χρειάζεται να περιοριστείς. Συνδυάζονται ιδανικά και με τις αγαπημένες σου παντελόνες, ακόμα και με τα φορέματά σου αν τολμάς να πειραματιστείς! Μην ξεχνάς, ότι ένα ζευγάρι sneakers σε ουδέτερο χρώμα θα σου επιτρέψει απεριόριστους συνδυασμούς. Ανακάλυψε τα επόμενα αγαπημένα σου sneakers στο artepiedi.gr.

 

Μπες τώρα στο artepiedi.gr και ανακάλυψε σε μεγάλη ποικιλία σετ φόρμες γυναικείες και sneakers γυναικεία και φθηνά που καλύπτουν κάθε γούστο!

Διαβάστε επίσης