• 25 Απριλίου 2024,

Σίγουρη για την εκλογή 4 βουλευτών από τη ΝΔ

 Σίγουρη για την εκλογή 4 βουλευτών από τη ΝΔ

Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες στους δημοσιογράφους η υποψήφια βουλευτής Καβάλας της ΝΔ κ. Βάσω  Παπουτσή Μήττα. Δίπλα της ήταν ο εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας.

Η κ. Παπουτσή- Μήττα αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, πρόβαλε τη δραστηριότητα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δίνει απαντήσεις σε προβλήματα της κρίσης και της καθημερινότητας.

Η κ. Βάσω Παπουτσή η Μήττα εξέφρασε τη σιγουριά της ότι η Νέα Δημοκρατία στο νομό Καβάλας Θα εκλέξει τέσσερις βουλευτές.

Οι γυναίκες του νόμου –είπε-  θέλουν ανάμεσα στους τέσσερις βουλευτές να υπάρχει και γυναίκα εκπρόσωπος τους. Για την πρόταση Μακαρίου Λαζαρίδη να υπάρχει κοινή δραστηριότητα των έξι υποψηφίων βουλευτών είπε ότι η ίδια δεν έχει πρόβλημα. Αρκεί να συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι.

Πρόσθεσε ταυτόχρονα ότι είναι προτιμότερο κάθε υποψήφιος βουλευτής να κάνει τη δική του προσπάθεια ειδικά τώρα που η περίοδος της προεκλογικής δραστηριότητας είναι περιορισμένη. Η Βάσω Παπουτσή Μήττα κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα προς τον κόσμο.

Ανέφερε επίσης τις προσωπικές της δεσμεύσεις έναντι των πολιτών υπογραμμίζοντας τα εξής:

Δεσμεύομαι…. –

Να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με πάθος για δουλειά και προσφορά ώστε να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

-Στα νέα παιδιά να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να ζήσουν μια ζωή καλύτερη από τις προηγούμενες, σε μια χώρα που θα αναγνωρίζει τη δουλειά, θα επιβραβεύει το ταλέντο και θα ανταμείβει τους κόπους της

-Να αγωνιστώ με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής μου για την αναπτυξιακή πορεία του νομού μας και να μην επιτρέψουμε άλλη οικονομική υποβάθμιση της περιοχής μας.

-Να αναζητήσουμε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.

-Στους συμπολίτες μου της τρίτης ηλικίας ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αγώνα για μια εθνική στρατηγική για την τρίτη ηλικία, την οποία το κράτος σήμερα δυστυχώς δεν έχει.

-Να είμαι δίπλα στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους που με προσωπικές θυσίες κρατούν σε δύσκολους καιρούς αναμμένη τη δάδα του πολιτισμού μας, των εθίμων και των παραδόσεων.

-Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έκανα πάντα και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές για το κόμμα, για την υλοποίηση του κοινού μας οράματος για την Πατρίδα μας και για τις διαχρονικές και αδιαπραγμάτευτες ηθικές αξίες της παράταξη μας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθώ και στην προσωπική δέσμευση του Προέδρου και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τον Δεκέμβριο του 2018 για την εκπόνηση ενός Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα άτομα με αναπηρία.

Η νέα ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα προχωρήσει στη θέσπιση σε ανώτατο επίπεδο, ενός Εθνικού Συντονιστή για τα άτομα με αναπηρία, ο οποίος θα μπορεί να συντονίζει οριζόντια επιμέρους τομεακές και κλαδικές πολιτικές και ο οποίος θα έχει τελικά την τελική ευθύνη υλοποίησης αυτής της πολιτικής.

Κυρίες και Κύριοι «Η εντιμότητα στη πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας».

Διαβάστε επίσης