cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Σημαντικές διακρίσεις του Τμήματος Χημείας στα Health & Safety Awards 2024

 Σημαντικές διακρίσεις του Τμήματος Χημείας στα Health & Safety Awards 2024

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κερδίζει Χρυσό Μετάλλιο με το έργο Erasmus+ SETOFF στα Health & Safety Awards 2024

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι το έργο Erasmus+ με τίτλο SETOFF (2021-1-EL01-KA220-VET-000033026), στο οποίο το Τμήμα Χημείας είναι ο επικεφαλής εταίρος με επιστημονικά υπεύθυνο τον Επ. Καθηγητή Μιχάλη Χάλαρη, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Health & Safety Culture / Industry Logistics της Ενότητας 3: Δραστηριότητες Εμπέδωσης Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας / Activities for Building Health & Safety Culture των Health & Safety Awards 2024, ενός καταξιωμένου θεσμού που διοργανώνεται αδιαλείπτως τα τελευταία 10 χρόνια από την BOUSSIAS Events.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα με γενικό τίτλο SETOFF δημιουργήθηκε από κοινοπραξία 8 εταίρων με επικεφαλής το Τμήμα Χημείας και το θεσμοθετημένο Εργαστήριο Ήφαιστος – του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης- στοχεύοντας στη βελτίωση της ετοιμότητας και της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, τόσο του προσωπικού Πολιτικής Προστασίας όσο και του Προσωπικού ασφάλειας και προστασίας του ιδιωτικού τομέα, έναντι μελλοντικών κρίσεων και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση των συλλογικών προσπαθειών όλων των εταίρων και αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Η ομαδική εργασία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για αυτή την επιτυχία. Μέσα από τη συνεργασία και τη σκληρή δουλειά, προάγεται η καινοτομία και η αποτελεσματικότητα, οδηγώντας σε επιδόσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Η συνέργεια αυτή δημιουργεί ισχυρότερο και πιο δυναμικό σύνολο, το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είναι υπερήφανο για την ηγετική του θέση στο έργο SETOFF και για τη σημαντική συμβολή του στη διαμόρφωση πιο ασφαλούς και υγιούς εργασιακής κουλτούρας.

Η αναγνώριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση του Πανεπιστημίου στην αριστεία και την καινοτομία στην εκπαίδευση και την έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν μέσα από την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα σε πέντε (5) διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ των οποίων Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και απευθύνεται σε πληθώρα στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως τους υπαλλήλους της κεντρικής διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος, Περιφερειακή και κεντρική κυβέρνηση), Πρώτους αποκριτές (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), Προσωπικό Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.), Τεχνικούς ασφαλείας, Εκπαιδευτές, Πραγματογνώμονες, Εθελοντές κ.α. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις του έργου SETOFF.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις δραστηριότητές του, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου setoff-project.eu ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Χημείας.


Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης κερδίζει σημαντική διάκριση στα Health & Safety Awards 2024

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας», του Τμήματος Χημείας, το οποίο βραβεύτηκε ως «Winner» στην κατηγορία Εκπαίδευση / Education της Ενότητας 1: Εταιρείες, Φορείς & Οργανισμοί / Companies & Organizations των Health & Safety Awards 2024, ενός καταξιωμένου θεσμού που διοργανώνεται αδιαλείπτως τα τελευταία 10 χρόνια από την BOUSSIAS Events.

Αυτή η διάκριση υπογραμμίζει αφενός την αφοσίωση του πανεπιστημίου στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, αφετέρου την έμπρακτη αναγνώριση της αγοράς εργασίας για τη ζωτική σημασία του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος.

Το Π.Μ.Σ. «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας» συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για μια επιτυχημένη καριέρα σε εύρος εργασιών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Το πρόγραμμα καλύπτει κρίσιμα θέματα, όπως η διαχείριση ποιότητας, η περιβαλλοντική προστασία, η ασφάλεια και η υγεία στο χώρο εργασίας, η φυσική ασφάλεια εξασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοι είναι άρτια καταρτισμένοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Η αναγνώριση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευση του ΠΜΣ, του Τμήματος Χημείας και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στη διαρκή βελτίωση και την καινοτομία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Το βραβείο επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών του και τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι ικανοί να διαχειριστούν τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές που επιθυμούν να ενταχθούν σε ένα καινοτόμο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών να ανακαλύψουν το Π.Μ.Σ. «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας».

Ελάτε να γίνετε μέρος ενός πανεπιστημίου που διαπρέπει και να συμβάλλετε στη διαμόρφωση ενός ασφαλέστερου και υγιέστερου μέλλοντος για όλους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας», Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Π.Μ.Σ.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης