Dark Mode Light Mode

Σημαντική χρηματοδότηση για το αντιπλημμυρικό έργο Καλυβίων – Λιμεναρίων στη Θάσο

Η Διοίκηση του Δήμου Θάσου συναντήθηκε με την Περιφέρεια ΑΜΘ για την πορεία των έργων στο νησί, με σημαντική ανακοίνωση την επικείμενη χρηματοδότηση του αντιπλημμυρικού έργου Καλυβίων – Λιμεναρίων, προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ. Σχετικά ο Δήμαρχος Λευτέρης Κυριακίδης γνωστοποιεί τα εξής:

«Σήμερα το απόγευμα η Διοίκηση του Δήμου της Θάσου, της ΔΕΥΑΘ, του ΔΛΤΘ, παρουσία της Διευθύντριας και του Προϊστάμενου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της Διευθύντριας της ΔΕΥΑΘ, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας και Θάσου κ. Μαρκόπουλο Θεόδωρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αρχοντή Παναγιώτη και τους Διευθυντές των τεχνικών υπηρεσιών ΠΕ Καβάλας και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΑΜΘ κ. Κουδουμάκη Παναγιώτη και κ. Κυπραίο Γεώργιο!

Στη συνάντηση μας αυτή συζητήθηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται στο Δήμο της Θάσου και τέθηκαν οι βάσεις για τον προγραμματισμό του Δήμου και της Περιφέρειας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί και το τελευταίο ευρώ προς όφελος του τόπου μας!
Στο τέλος της συζήτησης μας ανακοινώθηκε, από τον ίδιο τον κ. Περιφερειάρχη, η εντός ολίγων ημερών χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ΑΜΘ ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομής για το νησί μας! Το «λεγόμενο» αντιπλημμυρικό έργο Καλυβίων Λιμεναρίων Θάσου με προϋπολογισμό 2.400.000€ περίπου!

Η σημαντική αυτή εξέλιξη αποδεικνύει ότι η σχέση του Δήμου με την Περιφέρεια παραμένει αταλάντευτα σταθερή προς όφελος των πολιτών του νησιού μας! Γίνονται πολλά, θέλουμε να γίνουν ακόμη περισσότερα και σχεδιάζουμε συνεχώς νέες παρεμβάσεις σε όλο το Νησί μας! Με συνοχή, σοβαρότητα και σχέδιο θα πετύχουμε τα περισσότερα δυνατά για τη Θάσο μας! Όλες και όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!».

Προηγούμενο άρθρο

Μετά από χρόνια σιωπής, η φωνή της γερμανικής γλώσσας στην Καβάλα ξανακούγεται

Επόμενο άρθρο

Η ομιλία του Φίλιππου Αναστασιάδη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ